Hyppää sisältöön

Työmaan tiedotteet

Järvensivu II uusi alikäytävä on otettu käyttöön 

Uusi Järvensivu II alikäytävän jalankulku- ja polkupyöräväylä on otettu käyttöön 31.7. 

Ratatöitä.

 

Pöllöntaival suljettu viikolla 29

Pöllöntaival suljetaan hulevesilinjan rakentamisen ajaksi 13.7 alkaen. Tietoa liikennejärjestelyistä löydät täältä

Asukastiedote 7/20

Järvensivun alikulkujen työt juhannuksena

Järvensivun alikulkuluilla tehdään töitä Juhannuksena 2020 yhtäjaksoisesti sekä päivä- että yöaikaan. Työt aloitetaan perjantaina 19.6.2020 klo 0:00 ja työt valmistuvat sunnuntaina 21.6.2020 klo 12:00 mennessä. Työstä aiheutuu melu- ja tärinähaittoja lähiympäristöön. 

Työt tehdään raideliikenteen ehdoilla, emmekä pysty välttämään yöaikaan työskentelyä. Pyrimme saamaan työn valmiiksi mahdollisimman nopeasti ja minimoimaan ympäristöön aiheutuvan haitan.

Järvensivu II ak on suljettu liikenteeltä alkaen 12.6.2020. Alikulku on suljettu elokuun alkuun asti. Suoritamme sillan siirtoon liittyviä töitä ja uuden jalankulku sekä polkupyöräväylän rakennustöitä.

Tietoa liikennejärjestelyistä löydät täältä

Asukastiedote 6/20

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä!

Järvensivun alikulkuja suljetaan kesäkuussa

Järvensivun alikäytävien parantamisen työt etenevät aikataulussaan.

Järvensivu I ak suljetaan liikenteeltä maanantai 8.6.2020 –  torstai 11.6.2020 väliseksi ajaksi. Suoritamme sillan betonipintojen paikkauksia ja pinnoituksia.

Järvensivu II ak suljetaan liikenteeltä 12.6.2020 ja on suljettuna elokuun alkuun asti. Suoritamme sillan siirtoon liittyviä töitä ja uuden jalankulku- sekä polkupyöräväylän rakennustöitä.

Kartat tilapäisistä liikennejärjestelyistä

Juhannuksena 2020 tehdään töitä 19.6-21.6.2020 välisenä aikana päivä- ja yöaikaan. Tiedotamme tästä erikseen vielä vähän lähempänä.Työt aloitetaan perjantaina 19.6.2020 klo 0:00 ja työt valmistuvat sunnuntaina 21.6.2020 klo 12:00 mennessä. Työtä tehdään sekä päivä- että yöaikaan.

Työstä aiheutuu melu- ja tärinähaittoja lähiympäristöön. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä!

Asukastiedote

Järvensivu II alikäytävän paalutukset valmistuneet

Järvensivun II ak:n paalutukset saatiin valmiiksi sunnuntain 19.4 aikana. Yötöitä tehdään vielä maanantain ja tiistain (20.4-21.4) välisenä yönä Järvensivu I alikäytävän korjauskohteella, mutta meluhaitat ovat huomattavasti maltillisempia. 

Muita tiedossa olevia yöaikaan tehtäviä töitä ovat:

25.4.-26.4 Järvensivu II ak paalujen betonointi ja Järvensivu I ak korjaustyöt.
19.6.-21.6 Järvensivu II ak sillan siirto ja Järvensivu I ak pintarakenteiden uusiminen.

Tiedotamme 19.6.-21.6 tehtävistä töistä tarkemmin lähempänä.
Muut työvaiheet pyrimme toteuttamaan normaalina työaikana arkisin 7-18.

Asukastiedote

Lisätietoja asukkaille paalutustöistä

Paalutustyöt käynnistyivät 16.4.2020.

Saimme paalutustöiden aloituksen jälkeen paljon palautetta meluavasta työstä yöaikaan. Ymmärrämme tilanteen lähialueen asukkaiden kannalta, mutta raideliikenteen ehdolla tehtävissä töissä ei aikatauluille ole valinnanvaraa.

Osa asukkaista on ollut huolissaan tärinästä, mutta olemme asentaneet lähimpiin kiinteistöihin tärinämittareita ja niiden antamat arvot ovat olleet reilusti alle suurimman sallitun tärinän.

Olemme nyt yhteistyössä raideliikenteen liikenteenohjauksen, Väylän ja Tampereen kaupungin ympäristösuojelun kanssa käyneet asiaa läpi. Paalutukset on suoritettava loppuun, mutta pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat.

Jatkamme kohteen Järvensivu II paalutustöitä lauantain 18.4 klo 22:30 ja sunnuntain 19.4 klo 14:00 välisenä aikana. Pyrimme saamaan paalutustyön valmiiksi tuolla aikavälillä. Työn luonteen vuoksi joudumme kuitenkin varautumaan odottamattomiin ongelmatilanteisiin ja pidämme tuon 19.4-20.4 välisen yön vielä varalla, jos paalutustöissä edellisellä aikaikkunalla ilmaantuu jotain töitä hidastavia tekijöitä.

Pahoittelemme työstä aiheutuvia melu- ja tärinähaittoja!

Asukastiedote vk 16-17 lisätietoja

Paalutustyöt käynnistyvät 16.4.2020 alkaen

Hankkeessa suoritetaan yötöitä viikkojen 16 ja 17 aikana. Työt alkavat torstai-iltana 16.4 ja päättyvät tiistaiaamuna 21.4. Töitä tehdään öisin klo 21-08 välisenä aikana.

Yöllä tehtävät paalutustyöt aiheuttavat meluhaittaa lähialueilla. Töitä tehdään rautatieliikenteen ehdoilla. Junaliikenteen katkot suunnitellaan jo hyvissä ajoissa etukäteen ja niiden saaminen on mahdollista vain yöaikaan. 

Järvensivu II alikäytävän kohdalla suoritetaan lyöntipaalutusta, josta aiheutuu merkittävää meluhaittaa ympäristöön

Järvensivu I alikäytävän kohdalla suoritetaan reunapalkkien uusimista. Tästä työstä saattaa aiheutua meluhaittoja. 

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä!

Kartta radalta.

Asukastiedote

 

Työmaa on perustettu

Tietoja työmaasta ja sen aikataulusta ja tehtävistä työvaiheista: Työmaan esittely