Hyppää sisältöön

Helsinki–Riihimäki-hankkeen uutiskirjeet

Helsinki–Riihimäki-hankkeen uutiskirjeet löytyvät näiltä sivuilta. Voit myös tilata uutiskirjeen omaan sähköpostiisi ja pysyä ajan hermolla hankkeen kuulumisista. Linkki sijaitsee sivun lopussa.

Uutiskirjeet 2024

Uutiskirje nro 1. maaliskuu 2024

Tikkurilan pohjoispuolen työt alkavat, Kytömaa-Ainolan vaihteistotyöt muuttavat lähtölaituripaikkoja. Haastavat työkohteet ratkotaan työpajoissa ja esteettömyydestä huolehditaan kaikessa infrasuunnittelussa.

Raiteita asennetaan Tikkurilassa heinäkuussa 2023

Uutiskirjeet 2023

Uutiskirje nro 1. kesäkuu

Helsinki–Riihimäki-ratahankkeen ensimmäisessä uutiskirjeessä on tietoa Helsinki–Riihimäki-ratahankkeesta sekä kesän 2023 aikaisista töistä Tikkurilassa ja Kytömaa–Ainolassa.

Uutiskirje nro 2. elokuu 

Uutiskirjeessä on tietoa hankkeen ajankohtaisista kuulumisista, kuten hankkeen saamasta 40,34 miljoonan euron CEF-tuesta, Tikkurilan päällysrakenteiden rakentamisesta, Kytömaa–Ainola välillä tehtävistä pohjatöistä ja turvallisuuden merkityksestä. 

Uutiskirje nro 3. marraskuu 2023

Uutiskirjeessä loppuvuoden tärkeimmät välietapit: Kytömaan ja Ainolan välisen itäisen raiteen palauttaminen liikenteelle ja Tikkurilan ratapihan muutostöiden valmistuminen. 

Uutiskirje nro 4. joulukuu 2023

Kohti vuotta 2024. Vuoden viimeisin uutiskirje summaa kuluneen vuoden tärkeimmät vaiheet ja listaa ensi vuoden tavoitteita.

Tilaa hankkeen uutiskirje ja tiedotteet