Yhteystiedot

Rekrytoinnin vastuuasiantuntija

Anna-Leena Helkiö

Väylävirasto työnantajana

Väylävirasto tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia eri alojen osaajille. Meillä työskentelee vastuullisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä noin 400 asiantuntijaa.

Kuvituskuva, kaksi väylävirastolaista hymyilee koneen ääressä sohvalla.

Väyläviraston avoimet työpaikat

Millainen työpaikka Väylävirasto on?

Monialaisena liikenteen asiantuntijaorganisaationa Väylävirasto tarjoaa näköalapaikan kehittymishaluiselle osaajalle. Sinulla voi olla teknisen alan tai vaikkapa alue-, yhteiskunta-, talous- tai käyttäytymistieteellinen koulutus.

Väylävirasto tavoitteena on mahdollistaa toimivat, tehokkaat ja turvalliset matkat ja kuljetukset. Tärkeä tavoitteemme on myös Suomen elinkeinoelämän toimivuuden ja kilpailukyvyn varmistaminen.

Toimintamme on vastuullista, tehokasta ja innovoivaa. Teemme valintamme kestävän liikenteen ja liikkumisen sekä yhteiskunnan hyväksi. Hyödynnämme tietoa ja uutta teknologiaa turvallisemman, sujuvamman ja kestävämmän liikenteen aikaansaamiseksi.

Väyläviraston toimipisteitä on Helsingin Pasilassa, Lappeenrannassa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Huolehdimme työntekijöistämme ja tarjoamme henkilöstöetuina joustavan työajan, etätyömahdollisuuden, Smartum  liikunta- ja kulttuuriedun, työmatka edun ja työnantajan tukeman lounaan.

Väylävirasto on osaavien ihmisten erinomainen työpaikka!

Lue lisää strategiastamme ja arvoistamme

Töissä Väylävirastossa

Väylävirasto työskentelee osaajia ja asiantuntijoita usealta eri alalta. Tutustu heidän työnsä sisältöön ja lue tarinoita, kuinka he ovat taloon päätyneet ja miten täällä viihtyvät.

Hankintalakimies Atte Andersin

Apulaisjohtaja Jenna Johansson

Taitorakenneyksikön päällikkö Markku Äijälä

Projektihallinnan asiantuntija Heidi Forssas

Yksikön päällikkö Anne Ojala

Projektipäällikkö Miia Kari

Harjoittelijoiden tarinoita ja tietoa harjoittelupaikoista

 

Miten haet töihin Väylävirastoon?

Väylävirastolla on käytössään valtionhallinnon yhteinen rekrytointijärjestelmä Valtiolle.fi. Sivustolla tarjotaan tietoa avoimista työpaikoista hakulomakkeineen.

Sähköisen hakemuksen jättäminen on nopeaa ja lähes ajasta ja paikasta riippumatonta. Hakemuspohjan määrämuotoisuus tuo hakijan ansiot paremmin esille vertailuissa ja jouduttaa rekrytointiprosessin etenemistä. Rekrytointijärjestelmä vaatii hakijoilta sähköisen tunnistautumisen esimerkiksi pankkitunnuksia käyttäen. Tunnistautuminen toimii hakijan sähköisenä allekirjoituksena ja suojaa samalla lähetettävät henkilökohtaiset tiedot.

Alla oleva video kertoo lyhyesti, millainen työnantaja valtio on.

Katso myös

Lue lisää valtion työpaikoista