Hyppää sisältöön

Kupittaa-Turku -ratahankkeen asukastilaisuudet

Tälle sivulle päivitetään tiedot ratahankkeen asukastilaisuuksista.

Asukastilaisuus tiistaina 19. syyskuuta 2023: syksyn ja talven rakentamistyöt ja niiden vaikutukset

Tulevana syksynä ja talvena koko Kupittaa–Turku-hankealueella tehdään sujuvampaa raideliikennettä ja toimivampia ratapihoja edistäviä töitä. 

Kupittaa–Turku-ratahanke järjestää tiistaina 19. syyskuuta klo 17.30–19.00 kaikille avoimen asukastilaisuuden hybriditilaisuutena paikan päällä Logomossa (Logi-sali) ja Teams-verkkopalvelussa.

Tilaisuuden Teams-linkki

Asukastilaisuudessa kerrotaan syksyn ja talven rakentamistöistä sekä niiden vaikutuksista. Tilaisuus pidetään suomeksi. Tilaisuus on avoin kaikille. 

Yleisöllä on mahdollisuus esittää tilaisuudessa kysymyksiä. Kysymykset ja vastaukset päivitetään hankkeen verkkosivuille mahdollisimman pian tilaisuuden jälkeen. 

Tervetuloa asukastilaisuuteen! 

Asukastilaisuus 24.5.2023: kevään ja kesän rakentamistyöt ja niiden vaikutukset

Kupittaa–Turku-ratahanke järjesti keskiviikkona 24. toukokuuta klo 17.30–19.00 kaikille avoimen asukastilaisuuden Teams-verkkotilaisuutena.

Tilaisuudessa kerrottiin kevään ja kesän rakentamistöistä sekä niiden vaikutuksista muun muassa Nummenrannassa ja Turun ratapihan ympäristössä. 

Tilaisuuden esitys (pdf)

Yleisöllä oli mahdollisuus esittää tilaisuudessa kysymyksiä. Vastaukset kysymyksiin löytyvät Asukastilaisuus 24.5.2023 -alasivulta.

Asukastilaisuus 13.6.2022: Vuoden 2022 työt ja Kupittaan aseman järjestelyt 15. elokuuta alkaen

Kupittaa–Turku-ratahanke järjesti maanantaina 13. kesäkuuta klo 17.30–19.00 kaikille avoimen asukastilaisuuden Teams-verkkotilaisuutena.

Tilaisuudessa kerrottiin vuoden 2022 töistä ja Kupittaan aseman järjestelyistä ja niiden vaikutuksista Helsinki–Turku matkustajaliikenteeseen 15. elokuuta 2022 alkaen.

Tilaisuuden esitys (pdf)

Yleisöllä oli mahdollisuus esittää tilaisuudessa kysymyksiä. Vastaukset kysymyksiin löytyvät Asukastilaisuus 13.6.2022 -alasivulta.

Asukastilaisuus 14.3.2022: Raunistulan ja Lonttisten alueen rakennustyöt

Kupittaa–Turku-ratahanke järjesti maanantaina klo 17.30–19.00 kaikille avoimen asukastilaisuuden Teams-verkkotilaisuutena. 
 
Tilaisuudessa kerrottiin ensimmäisen vaiheen töistä ja niiden vaikutuksista Raunistulan, Lonttisten ja Logomon alueella.

Tilaisuuden esitys (pdf)

Yleisöllä oli mahdollisuus esittää tilaisuudessa kysymyksiä. Vastaukset kysymyksiin löytyvät Asukastilaisuus 14.3.2022 -alasivulta.

Tämän julkaisun sisällöstä vastaa yksin Väylävirasto, eikä se välttämättä vastaa Euroopan unionin mielipidettä.