Hyppää sisältöön

Hankkeen liikennejärjestelyt

Milloin Kirjalan- ja Hessundinsalmen siltatyömaalla räjähtää tai liikenne pysäytetään?

Voit tilata tekstiviestillä tiedon seuraavasta louhinnasta tai liikenteen pysäytyksestä. Tekstiviesti-ilmoitus saapuu noin 30 minuuttia ennen tulevaa räjäytystä tai liikenteen pysäytystä*. Liity palveluun lähettämällä tekstiviesti puhelinnumeroon +358 50 902 4107:
•    viesti A, jos haluat ilmoitukset räjäytyslouhinnoista,
•    viesti B, jos haluat ilmoitukset liikennejärjestelyistä tai
•    viesti AB, jos haluat ilmoitukset molemmista.
Tekstiviestipalvelu on hankkeen allianssikumppaneiden ylläpitämä, ja palvelun käyttöönotto on maksutonta. Viestien vastaanottamisen voi milloin tahansa perua viestillä EI.
*Liikenne pysäytetään enintään 8 minuutin ajaksi.

 

10.10.2022 Hankealueen ensimmäiset liikennejärjestelyt käynnistyvät

Maanantaina 10.10.2022 alkaen asennetaan tietöistä kertovat infokyltit Saaristotien varteen hankealueen molempiin päihin. Infokyltit asennetaan Kaarinan suunnasta tultaessa noin kilometri ennen Kirjalansalmen siltaa ja Paraisten suunnasta tultaessa heti keskusta-alueen pohjoispuolella olevan kiertoliittymän jälkeen (katso alla oleva kartta). Asennustyön ajaksi voidaan tarvittaessa kaventaa ajorataa lyhyellä matkalla väliaikaisesti ja alentaa ajonopeutta. Kirjalansalmen sillan eteläpuolelle tehdään myös työmaaliikenteen käyttöön tarvittavia liittymiä. Lisäksi lokakuun alussa käynnistyvät myös puustonpoistot Kirjalansalmen hankeosuudella.