Hyppää sisältöön

Yhteystiedot

Digiroad-operaattori

  • 040 507 2301 (klo 9-16)

Pysäkkiasiat

Yksityistiet

Digiroad tapahtumat

Digiroadin operaattori järjestää koulutuksia, tietoiskuja ja tapahtumia Digiroadin ajankohtaisista aiheista. Tältä sivulta löydät tietoa tulevista tapahtumista sekä linkin tapahtumien materiaaleihin.

Digiroadin tulevat tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia tällä hetkellä. Ilmoitamme uusista tapahtumista myös Digiroadin viestintäkanavilla! Pysy kuulolla!

Menneiden Digiroad tapahtumien materiaalit

Digiroad tapahtumien materiaalit löytyvät Väyläviraston aineistonvälityspalvelusta. Löydät materiaalit kategorioittain jaoteltuina. 

Vapaasti käytettävissä oleva Digiroadin yleisesitys

Mikäli tarvitset Digiroad-esitystä tilaisuuteen tai tapahtumaan, voit kutsua Digiroad-operaattorin esittelemään Digiroadia. Tulemme mielellämme paikan päälle tai linjoja pitkin! Voit myös käyttää Digiroad yleisesittely -esitystä jos haluat kertoa Digiroadista itse. Löydät esityksen Tietoa Digiroadista -sivulta. Digiroad-operaattori ottaa mielellään vastaan esityksen muokkaustarpeita. Ole yhteydessä myös jos tarvitset esitykseen jotain lisäyksiä: [email protected]

Digiroadin verkosto

Internet-sivujen lisäksi Digiroad-viestinnän kanavia ovat sosiaalisessa mediassa LinkedIn ja viestisovellus X. Lisäksi Youtubesta löydät Digiroadin koulutus- ja tapahtumatallenteita. Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi kerran kuussa Digiroad-uutisia.

Digiroad LinkedIn

Digiroad LinkedIn - Seuraa meitä niin pysyt ajan tasalla Digiraodin kehityksestä, tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.  

Digiroad X

Digiroad Youtube

Digiroadin Youtube -kanava -  koulutuksia ja tapahtumatallenteita.

Digiroad uutiskirje

Tilaa Digiroadin uutiskirje niin pysyt ajan tasalla uudistuksista, ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuussa. 

Siirry tilaamaan Digiroadin uutiskirje.