Hyppää sisältöön

Yhteystiedot

Digiroad-operaattori

  • 040 507 2301 (klo 9-16)

Pysäkkiasiat

Yksityistiet

Digiroad tapahtumat

Digiroadin operaattori järjestää koulutuksia, tietoiskuja ja tapahtumia Digiroadin ajankohtaisista aiheista. Tältä sivulta löydät tietoa tulevista tapahtumista sekä linkin tapahtumien materiaaleihin.

Digiroadin tulevat tapahtumat

Digiroad-info: Digiroad-ylläpitoraportti

Aika: 21.8 klo 9.15-10.00.
Paikka: Teams-etäkokous.

Tervetuloa kuuntelemaan mikä Digiroad-ylläpitoraportti on ja miksi sitä kunnille toimitamme. Lähetämme Teams-kokouskutsun ilmoittautuneille hyvissä ajoin ennen info-tilaisuutta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä (ilmoittaudu viimeistään 19.8.2024)

 

Menneiden Digiroad tapahtumien materiaalit

Digiroad tapahtumien materiaalit löytyvät Väyläviraston aineistonvälityspalvelusta. Löydät materiaalit kategorioittain jaoteltuina. 

Vapaasti käytettävissä oleva Digiroadin yleisesitys

Mikäli tarvitset Digiroad-esitystä tilaisuuteen tai tapahtumaan, voit kutsua Digiroad-operaattorin esittelemään Digiroadia. Tulemme mielellämme paikan päälle tai linjoja pitkin! Voit myös käyttää Digiroad yleisesittely -esitystä jos haluat kertoa Digiroadista itse. Löydät esityksen Tietoa Digiroadista -sivulta. Digiroad-operaattori ottaa mielellään vastaan esityksen muokkaustarpeita. Ole yhteydessä myös jos tarvitset esitykseen jotain lisäyksiä: [email protected]

Digiroadin verkosto

Internet-sivujen lisäksi Digiroad-viestinnän kanavia ovat sosiaalisessa mediassa LinkedIn ja viestisovellus X. Lisäksi Youtubesta löydät Digiroadin koulutus- ja tapahtumatallenteita. Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi kerran kuussa Digiroad-uutisia.

Digiroad LinkedIn

Digiroad LinkedIn - Seuraa meitä niin pysyt ajan tasalla Digiraodin kehityksestä, tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.  

Digiroad X

Digiroad Youtube

Digiroadin Youtube -kanava -  koulutuksia ja tapahtumatallenteita.

Digiroad uutiskirje

Tilaa Digiroadin uutiskirje niin pysyt ajan tasalla uudistuksista, ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuussa. 

Siirry tilaamaan Digiroadin uutiskirje.