Hyppää sisältöön

A collage of three pictures, with a ferry leaving the dock on the left, a bridge crossing the sea area in the middle, and a road and bridge connection across the sea on the right.

 

 

Päivitetty 1.12.2021

Olemme koonneet tälle sivulle Hailuodon kiinteä yhteys -allianssihankkeen aineistoa. Tätä sivua päivitetään hankkeen etenemisen mukaan.

Tiesuunnitelma, tiesuunnitelman täydennyssuunnitelma ja lainvoimainen tiesuunnitelman hyväksymispäätös löytyvät tiesuunnitelma-aineistosta.

Maantien 816 (Hailuodontie) jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Salonpääntie-Riutunkarin lauttaranta, Oulu –suunnitelma-aineistoa. Hanke on toteutettu vuonna 2021.

Aluehallintoviraston vesi- ja ympäristölupien tietopalvelusta löytyy Hailuodon kiinteän yhteyden
vesilupahakemus.

Luonnonsuojelulain mukaiset poikkeamispäätökset direktiivilajeille (upossarpio, naurulokki ja kalatiira) on saatu. Poikkeusluvat.

 

Tiesuunnitelman ja vesilupahakemuksen laatimista edeltävien vaiheiden aineistot löytyvät Hailuodon liikenneyhteyden ja tuulivoiman kehittämisen kanssakäymisportaalista.

Tiesuunnitelmavaiheen jälkeen tehdyt lisäpohjatutkimukset.

Tietoa hankkeen ympäristöasioihin liittyen.

Hailuodon kiinteä yhteys -allianssianssihanke, tietoja hankkeesta.

Markkinainfotilaisuus palveluntarjoajille järjestettiin verkossa 24.3.2021. Tilaisuudessa esitetyt aineistot voi käydä lataamassa täältä: markkinainfoaineisto 24.3.2021.

Jos aineiston lataamisessa tai käsittelemisessä ilmenee ongelmia tai teillä tulee kysyttävää, olettehan yhteydessä.

Terhi Honkarinta
tel. 029 534 3754
Väylävirasto / Finnish Transport Infrastructure Agency
Hankkeet
terhi.honkarinta[at]vayla.fi
+358 40 5248 690