Hyppää sisältöön

Hankkeen liikennejärjestelyt

Kehä I Laajalahti-hankkeen ajankohtaiset liikennejärjestelyt päivitetään tälle sivulle. Päivitetty 22.6.2021.

 

Turvesuontien ja Valkjärventien välinen jalankulun ja pyöräilyn reitti avautuu

Kehä I Laajalahden kohdan parannustyöt alkavat olla loppusuoralla, ja keskiviikon 23.6. aikana avautuu uusittu Turvesuontien ja Valkjärventien välinen jalankulun ja pyöräilyn reitti. Tämän myötä parannettu Laajalahdenbaana on käytössä lähes kokonaisuudessaan. Loputkin Laajalahdenbaanan osiot avautuvat loppukesästä, kun kaikki viimeistelytyöt on saatu päätökseen.

Karttakuvassa on kuvattu Mt 101 Kehä I parantaminen Laajalahden kohta -hankkeen aiheuttamat muutokset jalankulun ja pyöräilyn reitteihin.

 

Turvesuontielle rakennetaan uusi liikennevalo-ohjattu suojatie, minkä vuoksi jalankulun ja pyöräilyn reitteihin tulee muutoksia maanantaista 31.5. alkaen. Räisälänkujalta suljetaan toistaiseksi kulkuyhteys Turvesuontien suojatielle. Korvaava yhteys Pohjois-Tapiolan ja Laajalahden välillä kulkee Räisäläntieltä Turvesuontien ali ja edelleen Vuokselantielle.

 

Joukkoliikenteen pysäkin E1217 Turvesuontie (Kehä I länteen) sijainti muuttuu ke 26.5.2021 klo 19.30 lopulliseen sijaintiinsa Turvesuontieltä alas Kehä I:lle länteen laskevan rampin alkupäähän. Pysäkki on sijainnut väliaikaisesti Kehä I:n varressa heti Laajalahdensolmun risteyssillan jälkeen. Lisäksi alueen jalankulun ja pyöräilyn väyliin tehdään muita pieniä muutoksia, jotka näkyvät kaikki oheisesta kartasta.

 

Tiistaina 4.5. siirretään illalla Kehä I:n lännen suunnan (Tapiola) liikenne lopulliselle linjaukselleen Turunväylän ja Kurkijoentien risteyssillan välissä.