Hyppää sisältöön

Väylävirasto työpaikkana

Monialaisena liikenteen asiantuntijaorganisaationa Väylävirasto tarjoaa kiinnostavan ja monipuolisen tehtäväkentän kehittymishaluiselle osaajalle. Sinulla voi olla esimerkiksi teknisen alan tai vaikkapa alue-, yhteiskunta- tai talouskoulutus.

Väyläviraston toimipisteet ovat Helsingin Pasilassa, Lappeenrannassa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Meillä pääset jättämään puumerkkisi Suomen väyläinfraan ja yhteiskuntaan

Väyläviraston tavoitteena on mahdollistaa toimivat, tehokkaat ja turvalliset matkat ja kuljetukset. Tärkeä tavoitteemme on myös Suomen elinkeinoelämän toimivuuden ja kilpailukyvyn varmistaminen.

Väylävirasto on osaavien ja kehittyvien asiantuntijoiden talo

Meillä pääset työskentelemään innostuneessa ilmapiirissä alan parhaimpien ammattilaisten kanssa. Virastona panostamme asiantuntijoiden osaamisen kehittämiseen ja toisilta oppimiseen. 

Henkilöstömme voi hyvin

Panostamme hyvään ja ihmisläheiseen johtamiseen. Esihenkilöt ja kollegat saavat kiitosta henkilöstöltämme. Monipaikkainen työ, kuuden toimipisteen verkosto ja työajan liukumat mahdollistavat joustavan arjen. Olemme edistäneet yhdessä toimintakulttuuriamme ja sopineet vuorovaikutuksen periaatteistamme. Nämä koskevat yhteisöllisyyttä ja yhteydenpitoa, arvostusta ja osallistuvuutta sekä yhteisiä sopimuksia.

Tarjoamme monipuolisia etuja henkilöstöllemme

Huolehdimme työntekijöistämme ja tarjoamme henkilöstöetuina joustavan työajan, osittaisen etätyömahdollisuuden (monipaikkainen työ), kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun, työmatkaedun, polkupyöräedun ja työnantajan tukeman lounaan. Hyvinvointisi on meille tärkeää.

Töissä Väylävirastossa

Väylävirasto työskentelee osaajia ja asiantuntijoita usealta eri alalta. Tutustu heidän työnsä sisältöön ja tarinaan.