Hyppää sisältöön

Tukea ohjetyöhön

Teknisen viestinnän asiantuntijapalvelu ja julkaisupyynnöt: Väyläjulkaisut-portaali

Yhteydenotot ja käyttäjätunnuspyynnöt [email protected]

 

Ohjeiden yhteyshenkilöiden yhteystiedot löytyvät ohjeluetteloista.

Anna palautetta

Teknisistä ja turvallisuusohjeista voit antaa palautetta osoitteeseen [email protected]Palautteiden tulee koskea Väyläviraston antamaa ohjeistusta tai ohjeistuksen kehittämistä. Muita palautteita teknisten ja turvallisuusohjeiden palautekanavalla ei käsitellä. Muut palautteet ja kysymykset Palauteväylään

 

 

Liikenneturvallisuutta vaarantavista tai liikennettä selvästi haittaavista vaurioista kannattaa ilmoittaa Tienkäyttäjän linjalle, puh. 0200 2100 (pvm/mpm) 24/7 Muut palautteet ja kysymykset Palauteväylään

Ohjeluettelo

Ohjeluetteloihin on koottuna tällä hetkellä voimassa olevat Väyläviraston antamat määräykset, tekniset ohjeet ja turvallisuusohjeet väylämuodoittain.

Näin käytät ohjeluetteloa:

  • Siirry halutun väylämuodon ohjeisiin.
  • Liiku ohjeluetteloissa sisällysluettelon otsikoita klikkaamalla.
  • Hae yksittäistä ohjetta luettelosta selaimen hakutoiminnolla: avaa hakuikkuna näppäinyhdistelmällä Ctrl+F ja kirjoita ohjeen nimi/ohjenumero hakukenttään.

Tiet

Tieohjeiden luettelo päivitetään kaksi kertaa vuodessa. Ohjeet, jotka ovat tulleet voimaan viimeisimmän luettelon ilmestymisen jälkeen, löytyvät Uusimmat tienpidon tekniset ja turvallisuusohjeet -luettelosta.

Rautatiet

Vesiväylät

Käynnissä olevat ohjetyöt

Käynnissä olevat ohjetyöt (päivitetty 1.9.2022)