Hyppää sisältöön

Extranet-palvelu

Väyläviraston ylläpitämä Extranet-palveluportaali on tarkoitettu Väyläviraston yhteistyökumppaneiden käyttöön. Extranet-palveluiden käyttöoikeus perustuu sopimukseen Väyläviraston kanssa. Käyttöoikeuden saaja hyväksyy Extranet-palvelun käyttöehdot (ks.Palvelun käyttöehdot). Käyttöoikeuteen sisältyy henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana, joiden avulla käyttäjä voi kirjautua Extranet-portaaliin. Käyttöoikeudet myönnetään yleensä määräaikaisena esim. monivuotisen urakkasopimuksen yhteydessä.

Extranetin sisällä käytetään kertakirjautumista, jolloin samalla sisäänkirjautumistunnuksella pääsee suoraan niihin sovelluksiin, joihin hakemuksen perusteella on annettu käyttöoikeudet.

Väyläviraston omalla henkilöstöllä on käyttöoikeudet Extranet-portaaliin ja Väyläviraston sisäverkosta portaaliin siirryttäessä kertakirjautuminen tapahtuu automaattisesti.

Palvelun sisältöihin pääsee kirjautumalla ja tunnistautumalla Väyläviraston extranet-tunnuksilla.

Siirry Väyläviraston Extranet-palveluun 

Käyttöoikeudet ja palvelut

Palveluiden käyttöehdot (pdf)

Käyttöoikeushakemus

Lähetä hakemus sähköpostilla yhteyshenkilöllesi Väylävirastossa tai ELY-keskuksessa käyttöoikeuden hyväksymistä varten.

Muut Väyläviraston extranet-palvelut ovat koottuna alle olevien linkkien taakse, jotka ovat erillisen kirjautumisen takana. Osa on tarkoitettu sidosryhmille, osa Väyläviraston henkilöstölle ja osa molemmille.

Väyläviraston kumppanit: ns. huoltoyhteydet

Väyläviraston etäkäyttö 

Ratatiedon Extranet Ratatiedon aineistot

Sähköposti Väyläviraston henkilöstölle