Hyppää sisältöön

Tasoristeysturvallisuuden parantaminen rataosuudella Pori-Mäntyluoto, tasoristeykset välillä Uudenniityntie–Kaanaankorventie; ratasuunnitelma, Pori

Väylävirasto laatii ratasuunnitelmaa Tasoristeysturvallisuuden parantaminen rataosuudella Pori-Mäntyluoto, tasoristeykset välillä Uudenniityntie–Kaanaankorventie; ratasuunnitelma, Pori.

Ajankohtaista

Väylävirasto järjesti Porissa ja Microsoft Teams -alustalla vuorovaikutustilaisuuden maanantaina 13.6.2022. Vuorovaikutustilaisuuden esitysaineistoon voit tutustua täällä.

Vuorovaikutustilaisuudessa esiteltiin tasoristeysturvallisuuden parantamiseen liittyviä suunnitelmaluonnoksia. Aineisto on nähtävillä myös verkossa 10.6.2022 alkaen:

Tasoristeykset välillä Uudenniityntie–Kaanaankorventie; ratasuunnitelma, Pori

Väylävirasto on julkaissut kutsun vuorovaikutukseen Poriin 13.6.2022. Kuulutus on julkaistu Väyläviraston verkkosivuilla 6.6.2022:

Kutsu vuorovaikutukseen: Tasoristeysturvallisuuden parantaminen rataosuudella Pori-Mäntyluoto ja Mäntyluoto-Tahkoluoto

Väylävirasto on kuuluttanut aloittavansa ratasuunnittelun Porin kaupungin alueella. Kuulutus on julkaistu Väyläviraston verkkosivuilla 25.5.2022:

Kuulutus suunnittelun aloittamisesta: Tasoristeysturvallisuuden parantaminen rataosuudella Pori-Mäntyluoto, tasoristeykset välillä Uudenniityntie–Kaanaankorventie; ratasuunnitelma, Pori