Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
15 tulokset
Ei tuloksia
true

Valtatien 3 Tampere - Vaasa parantaminen välillä Rajalanmäki - Koskue, Jalasjärvi

Tiesuunnitelma on valmistunut vuonna 2009 ja se koskee valtatien 3 parantamista Jalasjärven kohdalla välillä Rajalanmäki - Koskue. Suunnittelualue koostuu kolm
Tiehanke Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatie 3 parantaminen Kylänpään, Torstilan, Käyppälän, Suorttilan, Perälän ja Rudon kohdalla, Laihia

Valtatie on suunnitteluosuudella paikoin kapea, mutkainen ja mäkinen. Tiellä on tiheästi järjestelemättömiä liittymiä. Nelihaaraisia tasoliittymiä on paljon. O
Tiehanke Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Kt 63 parantaminen välillä Ina-Kaustinen

Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus suunnittelee kantatien 63 parantamista Evijärven Inan ja Kaustisen välillä. Kyseinen noin 14 km pitkä väli on moniongelmainen tieosuus, jolla on merkittäviä sujuvuus- ja turvallisuuspuutteita.
Tiehanke Etelä-Pohjanmaa Keski-Pohjanmaa Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatie 3 parantaminen Padan ja Helsingbyn liittymien kohdalla, Mustasaari

Parannettavat valtatieosuudet sijoittuvat Mustasaaren kunnan alueelle. Ensimmäinen suunnitteluosuus alkaa noin 145 m ennen Mussmon yksityistien liittymää ja pä
Tiehanke Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 3 ja vt 19 liittymäalueen parantaminen, Kurikka

Valtateiden 3 ja 19 liittymä, Vuohiluoman liittymä, sijaitsee Jalasjärven keskustan pohjoispuolella. Vilkkaiden teiden liittymä on nykytilanteessa väistötilall
Tiehanke Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 3 Tampere-Vaasa

Valtatie 3 kuuluu Suomen tärkeimpään päätieverkkoon, jolle asetettu muita pääteitä korkeampi laatutavoite ei tällä hetkellä toteudu Tampereen ja Vaasan välisellä valtatieosuudella. Kehittämistavoitteista päätettiin vuonna 2005 valmistuneessa kehittämissuunnitelmassa, jonka pohjalta jatkosuunnittelu on edennyt. Kehittämissuunnitelman  tavoitetilaan on tarkoitus edetä vaiheittain.
Tiehanke Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 7233 parantaminen välillä Viemerö - Rannanjärvi, Lapua, Kauhava

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Lapuan kaupunki ja Kauhavan kaupunki ovat käynnistäneet maantien 7233 vuonna 2010 laaditun tiesuunnitelman päivittämisen välille Viemerö - Rannanjärvi. Tavoitteena on parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta. Tiesuunnitelma valmistuu vuonna 2022.
Tiehanke Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 19 Seinäjoki-Lapua toinen vaihe

Etelä-Pohjanmaan valtaväylän, valtatien 19, liikennemäärät ovat nopeassa kasvussa. Onnettomuusalttiin tieosuuden Nurmo–Lapua leventäminen nelikaistaiseksi ja liittymien muutostyöt parantavat liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta.
Tiehanke Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 18 Alavus-Jyväskylä

Hankearviointi ja toimenpideselvitys valtatien 18 parantaminen välillä Alavus – Jyväskylä on valmistunut. Hankearvioinnissa ja toimenpideselvityksessä on tarkasteltu koko yhteysvälin nykytilaa ja ongelmakohtia, määritelty tavoitetila valtatielle 18 sekä määritelty toimenpiteet millä tavoitetilaan päästään.
Tiehanke Keski-Suomi Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 19 parantaminen välillä Hipinmäki-Muurimäki

Tiehanke Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatien 8 uudelleenarviointi välillä Vaasa-Oulu

Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Vt 18 Seinäjoen keskustan kohdalla

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus yhdessä Seinäjoen kaupungin kanssa on käynnistänyt aluevaraussuunnitelman laadinnan valtatielle 18 Seinäjoen keskustan kohdalla.
Tiehanke Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Kantatien 67 parantaminen välillä Ilmajoki-Seinäjoki, YVA ja yleissuunnitelma, Ilmajoki, Seinäjoki

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus suunnittelee kantatien 67 parantamista Ilmajoen ja Seinäjoen välillä. Hankkeessa on meneillään yleissuunnitelman laadinta.
Tiehanke Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla