Liikennejärjestelyt ja muut vaikutukset hankealueeseen

Kaikki ajankohtaiset liikennejärjestelyt ja urakoiden muut vaikutukset lähiympäristöön päivitetään tälle sivulle.

PITKÄT LIIKENNEKATKOT

Seuraavat pitkät liikennekatkot ovat alkukeväästä 2021.

IMATRA

Sienimäen ylikulkukäytävä avataan 14.12. jalankulkijoille ja pyöräilijöille. 

Keskiviikkona, 16.12. tehdään Vuoksenniskantien pohjoisen puolen alikulkusillan telineen purkutöitä klo 18.00 – to 17.12. klo 06.00 välisenä aikana. Liikenne katkaistaan työn ajaksi sillan kohdalta. Ajoneuvoliikenne ohjataan kiertotielle Torikadun kautta ja jalankulkijat ja pyöräilijät Sienimäen ylikulkukäytävän kautta. 

 

Korvenrannantien ja Asemäentien alikulkusiltojen kohdalla astuu voimaan viikolla 47 karttakuvien mukaisia liikennejärjestelyitä. Korvenrannantiellä suljetaan toinen kaista kiveystöiden vuoksi.

Korvenkannantien alikulkusillan kohdalla suljetaan toinen ajokaista.

Asemäentien kohdalla nopeusrajoitus muuttuu hetkellisesti.

 

 

Tainionkosken alikulkusillan työmaan läheisyydessä on toistaiseksi voimassa olevia liikennejärjestelyitä kuvan mukaisesti. Tainionkoskentellä Imatralla on toistaiseksi suljettu yksi ajokaista.

 

Sienimäen vanha ylikulkusilta puretaan, ja aikanaan paikalle rakennetaan uusi silta. Ensimmäisessä vaiheessa tehtävä sillan purkaminen vaikuttaa jalankulun ja pyöräilyn reitteihin. Vaihtoehtoinen kartassa esitetty reitti on merkitty myös maastoon opastein. Reitit ovat voimassa 20.4. alkavalta viikolta.

Kartta: Rataurakka 2: Rauhan asema-Imatran tavara-asema, Sienimäen ylikulkusilta.

 

LAPPEENRANTA

Kartta: rataurakka 2: Rauhan AKS:n liikennejärjestelyt.