Liikennejärjestelyt ja muut vaikutukset hankealueeseen

Kaikki ajankohtaiset liikennejärjestelyt ja urakoiden muut vaikutukset lähiympäristöön päivitetään tälle sivulle.

IMATRA

Tainionkoskentien alikulkusillan teline- ja muottityöt siirtävät jalankulun ja pyöräilyn reitit Tainionkoskentien länsipuolelle. Järjestely on voimassa noin kolme kuukautta.Kartta Siltatöistä Tammikoskentiellä 1.6.2020 alkaen, vaihe 2 (vko 24-).

______________________________________

Sienimäen vanha ylikulkusilta puretaan, ja aikanaan paikalle rakennetaan uusi silta. Ensimmäisessä vaiheessa tehtävä sillan purkaminen vaikuttaa jalankulun ja pyöräilyn reitteihin. Vaihtoehtoinen kartassa esitetty reitti on merkitty myös maastoon opastein. Reitit ovat voimassa 20.4. alkavalta viikolta.

Kartta: Rataurakka 2: Rauhan asema-Imatran tavara-asema, Sienimäen ylikulkusilta.

 

Sillanrakentamisen vuoksi suljemme Joutsenonkadun Poventsan alikulkusillan kohdalta 27.1. – 12.8.2020 väliseksi ajaksi. Liikennejärjestelyt sujuvat karttakuvan mukaisesti.

Kartta: Poventsan alikulkusillan liikennejärjestelyt 27.1.-12.8.2020.

 

 

LAPPEENRANTA

Muukontien liikenne on kokonaan poikki yhtenä yönä 24.–25.7. klo 21:30 – 07:00. Kiertoreitti on esitetty kartassa. 

Kartta: Pontuksen vanhan alikulkusillan purkutöistä, Muukontien liikenne poikki 24.-25.7.2020 klo 21.30-7.00.

_____________________________________________________

Joutsenrannan alikulkusillan rakentamiseen liittyvä kiertotiejärjestely on voimassa Lappeenrannassa 4.5. alkaen.

Katu katkaistaan alikulkusillan kohdalta moottoriajoneuvoliikenteeltä Varastotien ja Laastitien risteyksistä. Pellisenrannantien kautta kulkeva kiertotie viitoitetaan maastoon kuvan osoittamiin kohtiin. Jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on kulkuyhteys siltapaikan läpi. Järjestelyt tulevat voimaan maanantaina 4.5., ja ne kestävät elokuuhun. 

Kartta liikennejärjestelyistä.

________________________________________________

Vt 6 Lappeenrannan suuntaan menevä toinen kaista Joutsenon kohdalta on suljettuna noin 1,5 kilometrin matkalta Rataurakka 1 ratatöiden vuoksi 27.4. alkaen. Järjestely alkaa Joutsenon tv-maston kohdalta ja päättyy Kesolan rampille. Imatran suunnan liikenteeseen järjestelyllä ei ole vaikutusta. Nopeusrajoitus kyseisellä kohdalla tulee olemaan 50 km/h. Liikennejärjestelyjen kesto on noin kuusi viikkoa.

______________________________________

Tunnelikadun alikulkusillan työt muuttavat jalankulun ja pyöräilyn väyliä Karjalantiellä. Jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden reittejä siirretään kesäkuuhun asti puolelta toiselle rakentamisen eri vaiheissa.

Kartta Tunnelikadun uuden alikulkusillan rakennustöistä.

 

Teollisuustie suljetaan ajoneuvoliikenteeltä kunnallistekniikan laitteiden ja putkistojen siirtotöiden takia 2.3. alkaen. Huhtikuussa alkavat sillanrakentamiseen liittyvät työt, jotka ajoittain sallivat liikenteen kulun työmaan läpi. Ajoneuvoliikenne kulkee kiertoreitillä. Tavoitteena on avata katu taas kaikelle liikenteelle loppukesästä 2020.

______________________________________________

Kartta: rataurakka 2: Rauhan AKS:n liikennejärjestelyt.

reaktionapit
Sivu päivitetty 02.08.2020