Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
33 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2   3  
true

E18 Haminan ohikulkutie

E18 Haminan ohikulkutie valmistui loppuvuonna 2015.
Tiehanke Kymenlaakso Valmistunut

E18 Hamina–Vaalimaa

E18 Hamina–Vaalimaa -hanke käsitti 32 kilometrin pituisen uuden moottoritien rakentamisen ja siihen liittyviä muita tiejärjestelyjä. Maaliskuussa 2018 valmistunut tieosuus on viimeinen osa E18-moottoritietä, joka kulkee Suomen halki Turusta itärajalle. Hankkeen kokonaisuuteen kuului Vaalimaan raskaan liikenteen järjestelyjen rakentaminen. Lisäksi kevyen liikenteen väyliä parannettiin ja niitä rakennettiin lisää. Elinkaarimallilla (Public Private Partnership) toteutettavan hankkeen tilaaja oli Liikennevirasto (nykyinen Väylävirasto). Palveluntuottajana toimi Tieyhtiö Vaalimaa Oy, joka vastasi hankkeen rahoituksesta, suunnittelusta, rakentamisesta sekä investointivaiheen päätyttyä edelleen kunnossapidosta ja rahoituksesta. Pääurakoitsija oli YIT Rakennus Oy.
Tiehanke Kymenlaakso Valmistunut

E18 Koskenkylä–Kotka

E18 Koskenkylä–Kotka -hankkeessa valtatie 7 (E18) rakennettiin moottoritieksi 53 kilometrin matkalla Koskenkylän ja Kotkan välillä.
Tiehanke Uusimaa Kymenlaakso Valmistunut

Kalsonlahden alikulkusillan ja Harjujoen ratasillan peruskorjaukset

Siltojen peruskorjaus, mm. kaiteiden ja palkkien uusiminen sekä huoltokäytävien rakentaminen. Hanke valmistunut vuonna 2019.
Ratahanke Kymenlaakso Valmistunut

Valtatie 12 Lahti-Kouvola

Valtatien 12 yhteysväli Lahti–Kouvola on tärkeä osa itä-länsisuuntaista valtatieverkkoa (TEN-T kattava verkko) ja se on merkittävä yhteys elinkeinoelämän kuljetuksille. Tien varressa on runsaasti teo
Tiehanke Kymenlaakso Päijät-Häme Suunnitteilla

Vainikkala-Simola -tien kunnostaminen

Hankkeessa tie kunnostettiin alueellisen kehityksen ja liiketoiminnan edellytysten parantamiseksi. Hanke valmistui 2014.
Tiehanke Uusimaa Kymenlaakso Etelä-Karjala Valmistunut

Vt 12 välillä Uusikylä-Tillola

Uudenmaan ja Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten laatima tiesuunnitelma valtatien 12 parantamisesta välillä Uusikylä-Tillola on valmistunut toukokuussa 2021.
Tiehanke Kymenlaakso Päijät-Häme Suunnitteilla

Vt 12 Tillola–Keltti

Hankkeessa parannettiin valtatieosuuden liikenneturvallisuutta ja tieliikenteen sujuvuutta.
Tiehanke Kymenlaakso Valmistunut

Vt 12 välillä Joutjärvi-Uusikylä

Valtatien 12 yhteysväli Lahti–Kouvola on tärkeä osa itä-länsisuuntaista valtatieverkkoa (TEN-T kattava verkko) ja se on merkittävä yhteys elinkeinoelämän kulje
Tiehanke Kymenlaakso Päijät-Häme Suunnitteilla

Valtatien 6 parantaminen Kouvolan kohdalla

Valtatie 6 kuuluu osana Euroopan Unionin päättämään Suomen kattavaan liikenneverkkoon (TEN-T).
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla

Valtatien 26 parantaminen välillä Myllykylä - Paijärvi - Pyhältö, Hamina, tiesuunnitelma

Väylävirasto on myöntänyt Kaakkois-Suomen ELY-keskukselle hankekohteen "Valtatien 26 kiireellisimmät toimenpiteet" -tiesuunnitelmien laadintaan vuosille 2022-2024 keskitetyn suunnitteluohjelman mukaisen rahoitusosuuden suuruudeltaan 300 000 €. 
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla

Valtatien 6 parantaminen välillä Koskenkylä - Kouvola

Kaakkois-Suomen ja Uudenmaan ELY-keskukset ovat käynnistäneet toimenpideselvityksen laatimisen valtatien 6 välille Koskenkylä-Kouvola, Loviisa, Lapinjärvi ja Kouvola. Toimenpideselvityksessä määritellään tavoitetila valtatielle sekä vaiheittain toteuttamisen polku.
Tiehanke Uusimaa Kymenlaakso Suunnitteilla

Kimolan kanava

Kimolan kanavahankkeessa Konniveden ja Iitin Pyhäjärven välinen Kimolan uittokanava muutettiin veneilykäyttöön.
Vesiväylähanke Kymenlaakso Valmistunut

Valtatien 15 parantaminen Lautaron liittymän kohdalla, Kouvola, tiesuunnitelma

Kaakkois-Suomen ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa valtatien 15 parantamisesta Lautaron liittymän kohdalla. Muutos koskee noin 600 metrin pituista osaa. Tavoitteena on parantaa valtatien liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta kyseisellä tieosuudella.
Tiehanke Kymenlaakso Suunnitteilla

Mt 354 parantaminen rakentamalla jalakulku- ja pyöräilytie Inkeroistentielle, Kouvola

Maantien 354 välille Haminanväylä - Spännärintie (0,8 km) toteutettiin erillinen jalankulku- ja pyöräilytie ajoradan pohjoispuolelle. Lisäksi maantielle tehtiin kaksi keskisaarekkeellista suojatietä Teininkalliontien ja Äpäkiventien liittymien yhteyteen.
Tiehanke Kymenlaakso Valmistunut
Sivut: 1   2   3