Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
25 tulokset
Ei tuloksia
Sivut: 1   2  
true

Valtatien 22 ohituskaistat välillä Hyrkäs - Sotkajärvi, Muhos ja Utajärvi

Hankkeella parannetaan valtatien 22 Oulu - Kajaani liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta välillä Muhosperäntie - Pyhänsivuntie.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 786 (Merijärventie) jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Siltakatu – Takojankatu, Oulainen

ELY-keskus ja Oulaisten kaupunki ovat laatineet rakennussuunnitelman Merijärventielle (Mt 876) Oulaisten kaupungin alueella. Suunnitelman tavoitteena on liikenneturvallisuuden parantaminen.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 847 (Limingantie) jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Rantavainio - Äimärautio, Oulu

Suunnitelmaan sisältyy nykyisen jalankulku- ja pyöräilyväylän parantaminen pyöräilyn pääreitiksi välillä Rantavainio - Poikkimaantie. Suunnitelmaan sisältyy myös muita liikennejärjestelyjä jalankulun ja pyöräilyn turvallisuuden ja liikkumisympäristön parantamiseksi.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 39013 Alassalmen jäälleajoteiden lakkauttaminen, Vaala

Hankkeessa lakkautetaan maantienä Alassalmen lossiyhteyden korvaavat jäälleajotiet, joita ei enää käytetä lossia korvaavana yhteytenä.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatien 8 uudelleenarviointi välillä Vaasa-Oulu

Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 18709 (Kuivasjärventie) jalankulku- ja pyörätie välillä Alakylä–Hämeenjärventie, Oulu

Suunnitelmaan sisältyy uuden jalankulku- ja pyörätien suunnittelu maantielle 18709 (Kuivasjärventie) välille Alakylä–Hämeenjärventie. Samalla tarkastellaan linja-autopysäkkejä suunnittelualueella. Väylän rakentaminen edellyttää vesistösillan rakentamista Nurmiojan kohdalla.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 848 ja maantien 18718 jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Koiteli–Huttukylä, Oulu

Suunnitelmaan sisältyy uuden jalankulku- ja pyöräilyväylän suunnittelu maantielle 848 välille Koiteli–Huttukyläntien liittymä sekä maantielle 18718 välille Koitelinkoskentie–Hietatörmäntie. Suunnitelman tavoitteena on parantaa jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuutta ja sujuvuutta.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtateiden 4 ja 8 kehittämisselvitys välillä Haaransilta - Lapinkangas, Liminka

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Limingan kunta ja Väylävirasto laativat yhteistyössä kehittämisselvitystä valtateille 4 ja 8 Haaransillan ja Lapinkankaan välille Limingassa.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 8460 (Kiiminkijoentie) parantaminen Haukiputaalla radan ylikulkusillan kohdalla sekä jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen välille Asemakyläntie - Torvelantie, Oulu

Hankkeessa Kiiminkijoentietä parannetaan Haukiputaalla radan ylikulkusillan kohdalla. Hankkeeseen sisältyy myös jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen välille Asemakyläntie - Torvelantie.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Mt 815 Lentokentäntien parantaminen välillä Pohjantie (vt4) - Hailuodontie (mt 816), Oulu, Kempele

Hankkeen tavoitteena on parantaa Lentokentäntien liikenteen sujuvuutta, tasoliittymien toimivuutta ja turvallisuutta sekä Oulun lentoaseman, Hailuodon ja työmatkaliikenteen toimintavarmuutta ja matka-aikojen ennustettavuutta.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatien 20 (Kuusamontie) liikennejärjestelyt Purontien (mt 18717) kohdalla, Oulu

Valtatien 20 liikennejärjestelyjä parannetaan Purontien kohdalla liittymiä porrastamalla, kääntymiskaistoilla ja alikulkukäytävällä.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Valtatien 5 jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Ronkaisenniementie - Toranki, Kuusamo

Hankkeella laajennetaan jalankulun ja pyöräilyn väyläverkkoa ja parannetaan liikenneturvallisuutta.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Jylhämäntien (mt 8792) jalankulku- ja pyöräilyväylä ja Nuojuankoskentien (mt 8794) rumpujen uusiminen, Vaala

Hanke sisältää Jylhämäntien (maantien 8792) uuden jalankulku- ja pyöräilyväylän suunnittelun Jylhämäntielle välille Harritie - Koskitie ja viiden maantien rummun uusiminen Nuojuankoskentielle (maantie 8794). Hankkeella parannetaan tieosuuksien liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla

Maantien 849 (Kiimingintie) parantaminen Iijoen sillan kohdalla sekä jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen välille Huotarintie–maantie 851 (Karjalantie)

ELY-keskus ja Oulun kaupunki ovat laatineet tiesuunnitelman Iijoen sillan uusimiseksi Kiimingin ja Yli-Iin väliselle maantielle 849. Hankkeeseen sisältyy jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen välille Huotarintie–maantie 851 (Karjalantie).
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Suunnitteilla
Sivut: 1   2