Hyppää sisältöön

Hankehaku

Väylävirasto vastaa valtion väyläverkon kehittämisestä. Hankehausta löytyvät ne suunnitteilla, käynnissä ja valmistuneet Väyläviraston kehittämishankkeet sekä ELY-keskusten vastuulla olevat tiehankkeet, joilla on omat verkkosivut. 
Käynnissä olevilla hankkeilla tarkoitetaan toteutuspäätöksen saaneita hankkeita. Kaikki käynnissä olevat hankkeet eivät vielä ole rakentamisvaiheessa.
Muista suunnitteilla olevista hankkeista löytyy tietoa myös Suunnittelukohteiden tiedot -osiosta.

Voit hakea hankkeita vaiheen (suunnitteilla, käynnissä, valmistunut), väylämuodon, alueen tai kaikkien edellä mainittujen yhdistelmällä.

Haku toimii siten, että hakuehdot eivät sulje toisiaan pois. Tähän on poikkeuksena aluetta koskeva hakuehto. Jos olet valinnut alueen (maakunta), haku näyttää vain valitun alueen hankkeet.

Voit hakea hankkeita myös vapaasanahaulla. Kirjoita kenttään esimerkiksi paikkakunnan tai hankkeen nimi, jota olet etsimässä.

Jos haluat listauksen kaikista hankkeista, jätä valinnat tyhjäksi ja paina "Hae"

Väylä Hankehaku
Hankkeen vaihe
Hanke
Alue
Ei tuloksia
true

Maanteiden 899 (Pohjavaarantie) ja 8991 (Kuikkalammentie) liittymän parantaminen, Sotkamo

ELY-keskus ja Sotkamon kunta laativat suunnitelmaa teiden 899 (Pohjavaarantie) ja 8991 (Kuikkalammentie) liittymän parantamiseksi.
Tiehanke Kainuu Suunnitteilla

Kantatien 76 (Vuokatintie) ja rautatien alikulku, Sotkamo

ELY-keskus ja Sotkamon kunta laativat yhteistyössä tiesuunnitelmaa kantatielle 76 (Vuokatintie) Sotkamoon. Tiesuunnitelmaan sisältyy jalankulku- ja pyöräliikenteen, hiihtoladun ja moottorikelkkareitin alikulkukäytävä kantatien 76 ja radan alitse Kuikkalammentien liittymän länsipuolelle
Tiehanke Kainuu Suunnitteilla

Kantatien 75 parantaminen välillä maakunnan raja - Rastinkylä, Kuhmo

Tiesuunnitelman laatiminen kantatielle 75 välillä maakunnan raja - Rastinkylä on käynnistynyt. Tavoitteena on tien kunnon, liikenteen sujuvuuden ja liikenneturvallisuuden parantaminen.
Tiehanke Kainuu Suunnitteilla

Maantien 8890 (Vanhatie) jalankulku- ja pyörätie välillä Teollisuustie - Hyryntie (mt 891), Hyrynsalmi

ELY-keskus ja Hyrynsalmen kunta ovat aloittaneet tiesuunnitelman laatimisen maantielle 8890 (Vanhatie) Hyrynsalmelle.
Tiehanke Kainuu Suunnitteilla

Maantien 19051 (Takkarannantie) jalankulku- ja pyörätie välillä Kuurnantie–Vihtaniementie, Kajaani

Suunnitelmaan sisältyy uuden jalankulku- ja pyörätien suunnittelu maantielle 19051 (Takkarannantie) välille Kuurnantie–Vihtaniementie. Samalla suunnittelualueella suunnitellaan tievalaistus ja tarkastellaan linja-autopysäkkejä.
Tiehanke Kainuu Suunnitteilla

Valtatien 22 kehittäminen välillä Oulu - Kajaani

Valtatie 22 yhdistää Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnat toisiinsa ja sillä on merkittävä rooli maakuntakeskusten välillä. Kehittämistyössä määriteltiin tulevaisuusorientoitunut tavoitetila valtatien 22 kehittämiselle.
Tiehanke Pohjois-Pohjanmaa Kainuu Suunnitteilla