Takaisin

Reimari rikki, linjamerkki lymyilee? Ota kuva rikkinäisestä merimerkistä ja vaikuta

Reimari rikki, linjamerkki lymyilee? Ota kuva rikkinäisestä merimerkistä ja vaikuta

Julkaistu 4.9.2015

Onko vesiväylillä kaikki kunnossa? Me Liikennevirastossa haluamme tietoa suoraan veneilijöitä mm. rikkinäisistä merenkulun turvalaitteista tai vesiliikennemerkeistä sekä niiden kuntoon liittyvistä ongelmista. Nyt alkavassa kampanjassa voit vaikuttaa veneilyn turvallisuuteen.

Haluamme veneilijöiltä apua mm. vesiliikennemerkkien, turvalaitteiden, siltojen alikulkukorkeuksien ongelmien ja puutteiden löytämisessä. Erityiskohteina ovat rikkinäiset ja huonossa kunnossa olevat laitteet ja merkit.

Tavoitteenamme on kerätä kuvamateriaalia, joka perustuu veneilijöiden kokemuksiin, palautteisiin ja mielipiteisiin. Tietoa halutaan vesilläliikkujilta suoraan kohteesta helppokäyttöisen Mapillary-sovelluksen avulla. Osallistua voit myös Instagramissa tai Twitterissä käyttämällä hashtagia Pooki, #Pooki.

Saatu materiaali on meidän sekä vesiväylien kunnossapitäjän käytössä. Voimme hyödyntää tietoja myös laajemmin väylänpidossa. Kampanjan ja pilotin tavoitteena on edesauttaa turvallista, toimivaa ja sujuvaa liikkumista vesiliikenteessä sekä kokeilla joukkoistamisen voimaa.

Ole mukana vaikuttamassa turvallisempaan vesillä liikkumiseen ja osallistu. Kampanja on käynnissä 4.9.–30.9.2015.

Näin osallistut:

Tai vaihtoehtoisesti: ota kuva, jaa se Instagramissa tai Twitterissä ja osallistu käyttämällä #Pooki


reaktionapit