null
null Liikennevirasto.fi uudistui 29.10.

Liikennevirasto.fi uudistui 29.10.

Julkaistu 27.10.2015
Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.

Liikenneviraston uudet verkkosivut avattiin 29.10. Uudistustyön tuloksena verkkosivut tarjoavat viraston keskeiset asiat entistä selkeämmin ja visuaalisemmin.

- Uudistustyön ohjenuorana oli selkeys ja sujuva käyttö erityisesti mobiililaitteilla. Jo yli 30 % sivuston liikenteestä tulee mobiili- ja tablettikäytöstä. Toimme Liikenneviraston verkossa 2015-luvulle, sanoo viestintäpäällikkö Juha Stjärnstedt.

Entisen hyvin palvelleen sivuston sisältörakennetta terävöitettiin ja sisältöihin rakennettiin mahdollisuudet visuaalisempaan esittämistapaan. Linkit haetuimpiin sisältöihin, kuten Liikennetilanne-palvelumme, on tuotu selkeästi esiin. Sivuston uudistaminen aloitettiin käyttäjäkyselyllä, joiden tulokset ohjasivat osaltaan sivuston konseptointia ja painotuksia. Projektiin on osallistunut kymmeniä virastolaisia.

Toivomme, että juuri julkaistu sivusto palvelee käyttäjiään, liikenteestä kiinnostuneita kansalaisia, liikenteen ammattilaisia ja muita sidosryhmiä, entistä paremmin. Työ verkkopalvelun sisällön parantamiseksi jatkuu toki julkaisun jälkeenkin, ja kaikki palaute käyttäjiltä on arvokasta.

Sivuston teknisestä toteutuksesta on vastannut Arcusys Oy. Sivuston ulkoasun suunnitteli Solid Angle ja sisällön uudistamisen linjaukset loi Vapa Media Oy. North Patrol Oy toimi vaatimusmäärittelykonsulttina.

Lisätietoja:

viestintäpäällikkö Juha Stjärnstedt, [email protected]