Hyppää sisältöön

Kutsu vuorovaikutukseen : Kaukolantie-Vinkkiläntie, tasoristeysten poisto, tiesuunnitelma, Sastamala

Väylävirasto laatii tiesuunnitelmaa Kaukolantie-Vinkkiläntie, tasoristeysten poisto, tiesuunnitelma, Sastamala.

Suunnitelman tavoitteena on tuottaa riittävä hallinnollinen suunnitelma, jotta tasoristeykset voidaan poistaa ja kulku järjestää korvaavien tieyhteyksien kautta.

Sastamalan kaupungin alueella sijaitsevat Kaukolantien ja Vinkkiläntien tasoristeykset on tarkoitus poistaa ja siirtää liikenne käyttämään Kaukolantien tasoristeyksen länsipuolelle rakennettavaa ylikulkusiltaa ja maantiehen 249 yhdistettävää tietä. Yksityistiejärjestelyt sisällytetään tiesuunnitelmaan.

Suunnitelman vuorovaikutus järjestetään verkossa.

Tiesuunnitelmasta on pidetty vuorovaikutustilaisuus 25.8.2021, jossa on esitelty tasoristeyksen länsipuolelle rakennettava alikulkusilta ja maantiehen 249 yhdistettävä tie.

Suunnitelmaluonnokset ovat nähtävillä verkko-osoitteessa:

https://vayla.fi/tampere-pori-tasoristeykset/tie-ja-ratasuunnitelmakohteet/kaukolantie-vinkkilantie-sastamala tilaisuuden jälkeen. Suunnitelmaluonnoksista on mahdollista antaa mielipiteitä 3.6.2022 saakka sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Suunnitelmia esitellään asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille 24.5.2022 kello 17:00-18:30 Teams-tapahtumassa, joka tallennetaan. Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Osallistuminen tilaisuuteen tapahtuu em. verkko-osoitteeseen tallennetun linkin välityksellä. Osallistuminen ei vaadi Teams-sovellusta eikä tapahtumaan tarvitse kirjautua.

Lisätietoja hankkeesta voit lukea hankkeen verkkosivuilla https://vayla.fi/tampere-pori-tasoristeykset.  

Väylävirasto käsittelee suunnitelmaan laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa www.vayla.fi/tietosuoja.

Väyläviraston projektipäällikkönä toimii Mikko Heiskanen,                       [email protected]

Hankkeeseen liittyvissä kysymyksissä ja palautteissa tavoitat hankkeen viestinnän sähköpostiosoitteesta [email protected]

Lisätietoja antavat:
Ramboll CM Oy suunnitteluttaja Sari Koskinen, puh. 040 519 7852,       
[email protected]

Afry Oy projektipäällikkö Petteri Hulkko, puh. 040 764 2162,                           [email protected]

Väylävirasto

                    

Julkaistu 03.05.2022