Hyppää sisältöön

Kutsu: Ratasuunnitelman aineiston esittely ja palautteenanto verkkopalvelussa,Tampereen henkilöratapihan kehittäminen, ratasuunnitelma, Tampere

Väylävirasto ja Tampereen kaupunki laativat ratasuunnitelmaa henkilöratapihan kehittämisestä Tampereen aseman alueelle.

Hankkeessa suunnitellaan Tampereelle henkilöratapihalle uusi henkilöliikennelaituri, uusitaan katokset, järjestellään uudelleen huoltoyhteydet sekä tehdään näiden vaatimat turvalaite- ja sähköratamuutokset.

Suunnitelman ja hankkeen tavoitteena on parantaa Tampereen henkilöratapihan toimivuutta, matkustajien olosuhteita ja henkilöjunien huoltoa sekä luoda edellytykset asemakeskuksen myöhemmälle kehittämiselle henkilöratapihan järjestelyjen osalta.

Ratasuunnitelman esittely järjestetään verkkoaineistona. Esittelymateriaali verkossa on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille. Suunnitelmaluonnoksiin voi tutustua ke 17.6.2020 alkaen verkko-osoitteesta: vayla.fi/tampereen-henkiloratapiha

Asiasta kiinnostuneet voivat tutustua ratasuunnitelma-aineistoon verkkopalvelussa perjantaihin 21.8. asti ja esittää niistä mielipiteensä. Palautteen antaminen ratasuunnitelmaan tapahtuu sähköpostitse tai puhelimitse päivystysaikoina, jotka on esitelty verkkopalvelussa.

Lisätietoja hankkeesta voit lukea hankkeen verkkosivuilla: www.vayla.fi/tampereen-henkiloratapiha

Väylävirasto käsittelee suunnitelmaan laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa www.vayla.fi/tietosuoja.

Lisätietoja suunnitelmasta antaa Väyläviraston projektipäällikkö Jouni Juuti, puhelin 029 534 3810 ja [email protected]

Tervetuloa tutustumaan aineistoon!

Väylävirasto

 

 

 

 

Julkaistu 10.06.2020