Hyppää sisältöön

Kutsu Kupittaa–Turku-ratahankkeen asukastilaisuuteen 19.9.

Julkaistu 11.9.2023 9.15

 

Kupittaa–Turku-ratahanke järjestää tiistaina 19. syyskuuta klo 17.30–19.00 kaikille avoimen asukastilaisuuden hybriditilaisuutena paikan päällä Logomossa (Logi-sali) ja Teams-verkkopalvelussa.

Asukastilaisuudessa kerrotaan syksyn ja talven rakentamistöistä sekä niiden vaikutuksista. Tilaisuus pidetään suomeksi. Tilaisuus on avoin kaikille. Asukastilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista.

Yleisöllä on mahdollisuus esittää tilaisuudessa kysymyksiä. Kysymykset ja vastaukset päivitetään hankkeen verkkosivuille mahdollisimman pian tilaisuuden jälkeen.

Linkki Teams-verkkotilaisuuteen löytyy hankkeen verkkosivuilta: https://vayla.fi/kupittaa-turku-ratahanke/yleisotilaisuudet

Tervetuloa asukastilaisuuteen!

Erkki Mäkelä
Projektipäällikkö, Kupittaa–Turku-ratahanke, Väylävirasto  

Seuraa hanketta: 
vayla.fi/kupittaa-turku-ratahanke
facebook.com/KupittaaTurkuratahanke

Kupittaa–Turku-ratahankkeen tavoitteena on parantaa ja sujuvoittaa raideliikennettä koko Varsinais-Suomessa ja Rantaradalla. Lisäksi hanke mahdollistaa osaltaan Helsinki–Turku nopean junayhteyden toteuttamisen. Ratapihoilla tehtävien muutostöiden ansiosta Turun asemanseudulla vapautuu maata alueen kehittämiseen ja rautatieaseman henkilölaiturialueen turvallisuus ja esteettömyys paranevat. Hankkeen rakennustyöt sijoittuvat vuosille 2022–2026.  Hanke on saanut tukea Euroopan Unionilta sekä suunnitteluun että rakentamiseen. 

CEF-logo