Hyppää sisältöön

Kutsu aineiston esittely : Syrjäsalmen ratasilta, ratasuunnitelma, Kitee

Kutsu aineiston esittely : Syrjäsalmen ratasilta, ratasuunnitelma, Kitee

Väylävirasto laatii ratasuunnitelmaa Syrjäsalmen ratasilta, ratasuunnitelma, Kitee.

Hankkeen tarkoituksena on uusia nykyinen huonokuntoinen Syrjäsalmen ratasilta. Tavoitteena on varmistaa sillan läpimenevä junaliikenne ja samalla poistaa sillalla oleva nopeusrajoitus. Silta uusitaan tukikerrokselliseksi betonisillaksi nykyisen ratasillan ja maantien väliin 15 m nykyisen sillan länsipuolelle.

Ratasuunnitelman esittely järjestetään verkkoaineistona. Esittelymateriaali verkossa on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille. Suunnitelmaluonnoksiin voi tutustua 14.9.2020–27.9.2020 välisenä aikana verkko-osoitteesta:

https://vayla.fi/kaikki-hankkeet/syrjasalmen-ratasilta-kitee

Asiasta kiinnostuneet voivat tutustua ratasuunnitelma-aineistoon verkkopalvelussa 27.9. asti ja esittää niistä mielipiteensä. Palautteen antaminen ratasuunnitelmaan tapahtuu sähköpostitse tai puhelimitse päivystysaikoina, jotka on esitelty verkkopalvelussa.

Lisätietoja hankkeesta voit lukea hankkeen verkkosivuilta.

Väylävirasto käsittelee suunnitelmaan laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa 

Julkaistu 23.09.2020