Hyppää sisältöön

Rata 2023 - tulevaisuus raiteilla

Epävarman pandemiatilanteen takia Rata 2022 -seminaarin ajankohtaa siirrettiin vuodella. Rata 2023 -seminaari järjestetään Tampere-talossa ti-ke 17. - 18.1.2023.

Siirto johtuu siitä, että rokotekattavuuden saavuttaminen vie vielä aikaa, kokoontumisrajoituksia voi vielä olla voimassa pidempäänkin ja ulkomaalaisten liikkuminenkin on vielä epävarmaa, joten tammikuu 2022 tulee liian aikaisin. Ajankohdan muutoksella varmistetaan halukkaiden turvallinen osallistumismahdollisuus, niin esittäjinä, osallistujina kuin näytteilleasettajinakin.

Luennoitsijoiksi valitut ja aiheet pysyvät sovittuina. Myös näytteilleasettajien kanssa tehdyt sopimukset siirtyvät sellaisinaan vuodella eteenpäin.

Pahoittelemme muutosta!

Lämpimästi tervetuloa Rata 2023 -seminaariin Tampere-taloon!

***

RATA 2023 on Väyläviraston järjestämä raideliikenteen seminaari. Seminaari pidetään Tampere-talossa 17.-18.1.2023. Seminaari on suunnattu raideliikenteen ammattilaisille, rautateistä kiinnostuneille sekä opiskelijoille.

Kaksipäiväisessä seminaarissa on kaikille yhteinen avajaisseminaari, teemaseminaareja suomeksi ja englanniksi sekä näyttely.

Näytteilleasettajien osastomyynti on aloitettu. Lisätietoja kohdasta "Näytteilleasettajille".

Tilaisuuteen ilmoittautuminen avautuu elokuussa 2022.