Hyppää sisältöön

Vt4 Kirri-Tikkakoski: Kallion räjäytys- ja louhintatyöt aloitetaan Valkamantien kohdalla

Julkaistu 8.1.2021 11.57

 

Rakenteilla olevasta moottoritiestä johtuen Valkamantien ja Pokelantien alueella aloitetaan kallion ja kivien räjäytys- sekä louhintatyöt maanantaina 11. tammikuuta. Työt jatkuvat näillä näkymin helmikuun loppuun asti.

Kirri-Tikkakosken työt etenevät Valkamantien ja Pokelantien alueella. Uusi tie tarvitsee tilaa ja siksi työmaalla joudutaan räjäyttämään etenemistä estävät kalliot ja suuret kivet. Töistä aiheutuu alueen asukkaille jonkin verran melua ja tärinää.

Räjäytystöiden aikana joudutaan myös pysäyttämään lähialueen liikennettä. Liikenteen pysäytykset ovat vain muutaman minuutin mittaisia. Liikenteenohjaajat sekä räjäytystyön varmistushenkilöt saattavat ajoittain tulla myös talojen pihoihin varmistamaan työn turvallisuutta.

Kallion ja kivien räjäytys- ja louhintatyöt aloitetaan Valkamantien ja Pokelantien alueella maanantaina 11. tammikuuta ja ne jatkuvat mahdollisesti helmikuun loppuun asti.

Räjäytys- ja louhintatöistä aiheutuu alueen asukkaille jonkin verran melua ja tärinää. Työt tehdään melulain mukaisesti arkisin maanantaista perjantaihin kello 9–15 välisenä aikana.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä. Lisätietoa tietyömaiden louhinnoista ja räjäytyksistä Väyläviraston verkkosivuilla.

Lisätiedot:
Jarmo Niskanen, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 0295 34 3127, [email protected]
Jaakko Taipale, työpäällikkö, Destia Oy, puh. 040 350 1539, [email protected]

Seuraa hanketta:
www.vayla.fi/vt4-kirri-tikkakoski
www.facebook.com/vt4kirritikkakoski

Kirri- Tikkakoski -hankkeen tavoitteena on valtatien 4 parantaminen moottoritienä välillä Kirri-Tikkakoski Jyväskylä ja Vehniä Laukaa. Tavoitteena on mahdollisimman hyvä liikenteellinen palvelutaso ja turvallisuus, tasalaatuiset ajo-olosuhteet, matka-aikojen ennakoitavuus sekä kuljetusten toimintavarmuus.