Hyppää sisältöön

Vt4 Hartola –Oravakivensalmi: Syvänteentien, Lotakonlahdentien ja Rajakankaantien yhteinen liittymä valtatielle siirtyy uuteen kohtaan 15.9.2022 alkaen

Julkaistu 13.9.2022 8.45

 

Syvänteentieltä, Lotakonlahdentieltä ja Rajakankaantieltä valtatien 4 kiertotielle kulkeva liittymä siirtyy noin 150 metriä etelän suuntaan. Syvänteentien liittymä uudelle tieosuudelle on muutoksen myötä lopullisella paikallaan.

Valtatielle 4 Ansiontien ja Luolantien väliselle tieosuudelle rakennetaan keskikaiteellinen ohituskaistapari ja liikenne on kiertotiellä noin kahden kilometrin pituisella osuudella. Kiertotie on käytössä arviolta joulukuun 2022 alkuun saakka.

Muutokset liittyvät valtatien 4 parannushankkeeseen Hartolan ja Oravakivensalmen välillä.

Karttakuvassa Syvänteentien liittymän uusi kohta.

Syvänteentien, Lotakonlahdentien ja Rajakankaantien yhteinen liittymä valtatien 4 kiertotielle siirtyy noin 150 metriä nykyistä liittymää etelämmäksi.

Lisätiedot:

Juha-Pekka Hämäläinen, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 029 534 3563, [email protected]
Antti Palosaari, työmaainsinööri, GRK Infra Oy, puh.  040 583 8182, [email protected]

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/vt-4-hartola-oravakivensalmi  
www.facebook.com/Vt4HartolaOravakivensalmi

Kuvia hankkeesta

Vt 4 Hartola–Oravakivensalmi-hankkeen tavoitteena on parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä vähentää pohjaveden pilaantumisriskiä ja meluhaittoja. Valtatie 4 on Suomen tärkeimpiä päätieyhteyksiä ja tavaraliikenteen pääväylä etelä-pohjoissuunnassa, joka kuuluu Euroopan unionin määrittelemään TEN-T-ydinverkkoon. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 26 miljoonaa euroa.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta