Hyppää sisältöön

Vt 8 Turku–Pori: ohituskaistahanke valmistui – kolme ohituskaistaparia on käytössä

Julkaistu 13.10.2021 8.00

 

Vt 8 Turku–Pori-tieosuudella on rakennettu kolmea ohituskaistaa 2020–2021 välisenä aikana. Mynämäen ohituskaistojen parantamisen lisäksi tielle rakennettiin kaksi täysin uutta ohituskaistaa: yksi Nästi–Kovero-välille Laitilaan ja toinen Eurajoelle Kämppä–Peränkylä-välille. Kaikki kolme ohituskaistaparia on nyt saatu valmiiksi.Valtatie 8:n parannushankkeen tavoitteena on lisätä valtatien turvallisuutta, sujuvoittaa ajomatkoja sekä suojata alueen pohjavedet.

Hankkeen projektipäällikkö Kari Partiaisen mukaan rakennustyöt ovat sujuneet hyvin: “Olen iloinen, että rakennustyöt saatiin tehtyä ilman vakavia työtapaturmia eikä liikennehaittakaan ollut kohtuuton.”

“Onnistuimme parantamaan kasitien turvallisuutta ja työt ovat sujuneet hyvin. Kaiken lisäksi pysyimme aikataulussa ja alitimme budjetin 20 prosentilla,” sanoo Väyläviraston projektipäällikkö Elina Keränen.

Kuvassa tien luovutus liikenteelle kasitiellä. Kuvassa: Risto Rauva, työnjohtaja, Destia, Timo Niemi, työmaapäällikkö, Destia, Eetu Väisäinen, Destia ja Kari Partiainen, projektipäällikkö, Väylävirasto.Kuvassa tien luovutus liikenteelle kasitiellä. Kuvassa: Risto Rauva, työnjohtaja, Destia, Timo Niemi, työmaapäällikkö, Destia, Eetu Väisänen, projektijohtaja, Destia ja Kari Partiainen, projektipäällikkö, Väylävirasto.Lisää tietoa hankkeesta:

Hankesivut: vayla.fi/vt8-turku-pori-ohituskaistat

Hankkeen Facebook-sivut: www.facebook.com/turkupori

Lisätietoja:
Väylävirasto: Projektipäällikkö Kari Partiainen, p. 029 534 3580 / [email protected]

Liitteet


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta