Hyppää sisältöön

<<<<

Julkaistu 15.7.2021 9.58

Vt 4 Karsikon eritasoliittymän uudet sillat otetaan liikenteen käyttöön perjantaiaamuna 16. heinäkuuta. 

 

Karsikon liittymän kohdan kiertotie poistuu käytöstä perjantaiaamuna, jolloin uudet sillat otetaan valtatien 4 liikenteen käyttöön. Liikenteen käyttämä valtatie on kuitenkin edelleen kavennettu ja nopeusrajoitus on alennettu, kunnes rakennustyöt saadaan kokonaan valmiiksi.

Kiertotien poistuminen ei vaikuta Karsikontien ja Marostenmäen liikenteeseen, ne kulkevat toistaiseksi edelleen valtatien yli tasolittymien kautta. Karsikon eritasoliittymän liikennejärjestelyt valmistuvat syyskuun loppuun mennessä, jolloin valtatien poikittainen liikenne pääsee kulkemaan uuden risteyssillan alitse.

”Uusien liikennejärjestelyiden valmistuminen syyskuun aikana parantaa valtatien liikenneturvallisuutta ja helpottaa myös paikallisen liikenteen sujuvuutta”, toteaa Väyläviraston projektipäällikkö Keijo Heikkilä.
Karttakuva Simon eritasoliittymän liikennejärjestelyistä.

Hankkeen etenemisestä saa ajantasaista tietoa seuraavilta verkko- ja Facebook-sivuilta:

https://vayla.fi/vt4simo

https://www.facebook.com/vt4oulukemi/

Lisätietoja:

Keijo Heikkilä
Projektipäällikkö, Väylävirasto
Puh. 029 5343 582
[email protected]

Karsikon eritasoliittymä on yksi valtion 4. lisätalousarvion kohteista vuodelle 2020. Vt 4 liittymien parantamiseen Simossa kuuluu lisäksi Simon taajaman kohdan sekä Ranuantien eritasoliittymän rakentaminen. Näissä kohteissa on menossa vielä suunnitteluvaihe ja niiden rakentaminen on tarkoitus aloittaa vuoden 2021 aikana.

Liitteet


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta