Hyppää sisältöön

Vt 4 Kuorejoen kohta: Rannankyläntiellä liikennejärjestelyjä

Julkaistu 03.11.2019

Äänekosken liikenneyhteydet-hankkeeseen kuuluvan valtatien 4 rinnakkaistien, eli Rannankyläntien, parannustyöt alkavat Kivimäentien ja Rannankyläntien risteyksestä etelän suuntaan. Rannankyläntie muuttuu työmaa-alueeksi ja nopeusrajoitus lasketaan 50 kilometriin tunnissa niillä kohdilla, missä työt ovat käynnissä.

Liikennejärjestelyt muuttuvat Rannankyläntiellä myös Kuorejoelta pohjoiseen ajettaessa siten, että Rannankyläntien liikenne siirtyy vanhalle valtatien 4 pohjalle ja vanhan Rannankyläntien purkutyöt alkavat.

Muutokset liikennejärjestelyissä tulevat voimaan tiistaina 5.11.2019. Uusi, paranneltu Rannankyläntie Kuorejoelta Hirvaskankaalle on valmis keväällä 2020.

 

 

 

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Jarmo Niskanen, Väylä
puh. 029 534 3127, [email protected]


Vt4 Kuorejoen ja Rannankyläntien urakoitsijana toimii Destia Oy:
Työmaapäällikkö Kyösti Körkkö, puh. 0400 354970, [email protected]


Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/aanekoski
www.facebook.com/aanekoskenliikenneyhteydet

 

Äänekosken tiehankkeessa on parannettu tieyhteyksiä Keski-Suomen elinkeinoelämän kasvaviin tarpeisiin. Äänekosken biotuotetehtaan liikenneyhteydet -hankkeessa kehitetään valtatien 4 ja Äänekosken keskustan liikennejärjestelyitä sujuvammiksi ja turvallisemmiksi sekä parannetaan alempaa tieverkkoa.

Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta