Hyppää sisältöön

Vt 4 Äänekosken liikenneyhteydet: Linja-autopysäkit siirtyvät valtatieltä 4 Rannankyläntielle koulujen alkaessa

Julkaistu 10.08.2020

Uudet Rannankyläntien linja-autopysäkit otetaan käyttöön koulujen alkaessa 12.8.2020. Uudet pysäkit korvaavat aiemmin valtatien 4 kohdalla sijainneet pysäkit. Täysin uudet pysäkit sijaitsevat Hirvaskankaan liittymän läheisyydessä Purukorventien kohdalla sekä Kuorejoen läheisyydessä Kivimäentien kohdalla. Käynti Kivimäentien pysäkeille valtatien 4 alittavan Kuorejoen alikulkukäytävän kautta.
Rannankyläntien varressa, Vanhalantien ja Lustilantie välissä sijaitsevat pysäkit korvaavat aiemmin valtatien 4 varressa sijainneet pysäkit.
Samaten Kontiontien ja Aholantien kohdalla sijainneet pysäkit siirtyvät valtatien 4 varrelta Rannankyläntien varteen.

Lisätietoja antaa Vt4 Kuorejoki ja Rannankyläntien urakoitsija Destia Oy:
Työmaainsinööri Miika Tapaninen, Destia Oy, puh. 040 65 77 914, [email protected]

tarvittaessa: Projektipäällikkö Jarmo Niskanen, Väylävirasto, puh. 029 534 3127, [email protected]

Seuraa hanketta:
www.vayla.fi/aanekoski
www.facebook.com/aanekoskenliikenneyhteydet

Äänekosken tiehankkeessa on parannettu tieyhteyksiä Keski-Suomen elinkeinoelämän kasvaviin tarpeisiin. Äänekosken biotuotetehtaan liikenneyhteydet -hankkeessa kehitetään valtatien 4 ja Äänekosken keskustan liikennejärjestelyitä sujuvammiksi ja turvallisemmiksi sekä parannetaan alempaa tieverkkoa.

Liitteet

Väylävirasto vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta