Hyppää sisältöön

Vt 4 Äänekosken liikenneyhteydet: Aholan alikulkukäytävä suljetaan

Julkaistu 19.08.2020

Aholantien kohdalla sijaitseva valtatien 4 alittava Aholan alikulkukäytävä suljetaan 31.8.-2.10.2020 väliseksi ajaksi rakennustöiden takia.

Kulku alueella suljetaan liikenteeltä alikulussa ja kävelijöiden ja pyöräilijöiden reiteillä. Aholantieltä Rannankyläntielle pääsee alikulkukäytävän ollessa suljettuna Hirvaskankaan kautta. Kontiontien ja Aholantien kohdalla sijainneet joukkoliikenteen pysäkit siirtyivät jo aiemmin kesällä valtatien 4 varrelta Rannankyläntien varteen.

 


Lisätietoja:


Projektipäällikkö Jarmo Niskanen, Väylävirasto, puh. 029 534 3127, [email protected]

Vt4 Kuorejoen ja Rannankyläntien urakoitsijana toimii Destia Oy:
Työmaapäällikkö Kyösti Körkkö, puh. 0400 354970, [email protected]

Seuraa hanketta:
www.vayla.fi/aanekoski
www.facebook.com/aanekoskenliikenneyhteydet

Äänekosken tiehankkeessa on parannettu tieyhteyksiä Keski-Suomen elinkeinoelämän kasvaviin tarpeisiin. Äänekosken biotuotetehtaan liikenneyhteydet -hankkeessa kehitetään valtatien 4 ja Äänekosken keskustan liikennejärjestelyitä sujuvammiksi ja turvallisemmiksi sekä parannetaan alempaa tieverkkoa.

Väylävirasto vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta