Hyppää sisältöön

Vt 3 ja vt 18 parantaminen, Laihian kohta: Viimeistelytöitä tehdään kesän ja syksyn aikana

Julkaistu 16.6.2021

Kesän ja syksyn 2021 aikana Vt 3 ja vt 18 Laihian kohta -hankkeen alueella tehdään takuuajan viimeistely- ja vihertöitä. Työt eivät aiheuta suuria muutoksia liikennejärjestelyihin, mutta tienkäyttäjiltä toivotaan malttia työmaa-alueen läheisyydessä liikuttaessa.

Ratikyläntien risteyssillan kannella valtatie 3:n asfalttia korjataan ja päällystetään uudelleen kesäkuun lopussa. Työn aikana liikennettä ohjataan osan aikaa liikennevalojen avulla. Risteyssillan alapuolisen kaukalon sivuille korjataan betonikiviverhousta, minkä vuoksi jalankulku ja pyöräily ohjataan ohittamaan työalue. Myös kauka-lon seinissä olevia halkeamia täytetään, jolloin liikennettä ohjataan liikennevaloilla.

Ratikylän sillan kannella uusitaan jalankulun ja pyöräilyn väylän päällyste noin 66 metrin matkalta kesäkuun aikana. Sillan saumat uusitaan syksyllä sään viilentyessä.

Ratikyläntien kiertoliittymän alueella korjataan uloimman graniittikiven näkymää päällystämällä tie uudelleen kesäkuun aikana. Tie pysyy koko työn ajan liikenteen käytössä, mutta saattaa hieman haitata sen sujuvuutta.

Lisäksi koko hankealueella tehdään muita viimeistely- ja vihertöitä, joista ei aiheudu haittaa liikenteelle.

Toivomme tienkäyttäjiltä malttia työmaa-alueella liikuttaessa.

Lisätiedot

  • Akseli Nurmi, Projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. +358 29 534 3134
  • Janne Tikkamäki, Yksikön johtaja, Skanska Infra oy, puh. +358 40 071 2304

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta