Hyppää sisältöön

Vt 3 ja vt 18 Laihian kohta: Viimeistelytöitä tehdään kevään ja kesän aikana

Julkaistu 21.05.2020

Viimeistelytöiden vuoksi valtatie 3:lla alennetaan nopeusrajoituksia keväällä ja kesällä 2020. Työt voivat aiheuttaa muitakin tilapäisiä liikennejärjestelyjä. 

Viime vuoden joulukuussa valmistuneessa Vt 3 ja vt 18 Laihian kohta -hankkeessa tehdään kevään ja kesän 2020 aikana viimeisiä viimeistelytöitä.

Kiveystöitä tehdään muun muassa valtatie 3:n ja Ratikyläntien varressa. Näissä kohdissa nopeusrajoituksia alennetaan kiveystöiden ajaksi. Myös muista pienistä korjaustöistä voi tulla väliaikaisia rajoituksia liikenteelle.

Viimeistelyyn kuuluu myös viher- ja pintatöitä. Puita ja muita kasveja istutetaan pääosin Asematien eritasoliittymän alueelle.

Työt valmistuvat elokuun alkupuolella, jonka jälkeen hanke jää takuuajalle.

Lisätietoja:

Väylävirasto, projektipäällikkö Akseli Nurmi, p. 029 534 3134, [email protected]

Valtatie 3 on valtakunnallinen päätieyhteys välillä Helsinki–Tampere–Vaasa ja valtatie 18 välillä Vaasa–Seinäjoki–Jyväskylä. Hankkeessa sujuvoitettiin liikennettä valtateiden solmukohdassa ja sen läheisyydessä.

Väylävirasto vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta