Hyppää sisältöön

Vt 23 Varkaus–Varpaisenmäki: Kevään työt käynnistyvät valaistuksen ja yksityisteiden rakentamisella

Julkaistu 4.4.2022 12.46

 

Valtatien 23 rakentaminen jatkuu 11.4.2022 talvitauon jälkeen.

Ensimmäisenä työt käynnistyvät kolmannella urakka-alueella Hoikanmäen ja Niemelän välillä. Alueella rakennetaan valaistusta ja yksityisteitä. Myös ensimmäisellä urakka-alueella Kurolan ja Unnukanniemen välillä tehdään valaistuksen ja yksityisteiden rakennustöitä tulevina viikkoina. Päällystystöitä on luvassa kummallakin urakka-alueella touko–kesäkuussa. Valtatielle 23 tulee väliaikaisia liikennevalo-ohjauksia rakentamisen aikana.

– Vt 23 Varkaus–Varpaisenmäki -tiehankkeessa käynnistyy nyt loppusuora, sillä työt valmistuvat loppuvuodesta 2022. Tavoitteenamme on, että liikenteen sujuvuus ja turvallisuus lisääntyvät raskaan liikenteen runsaasti käyttämällä tieosuudella. Lisäksi parannamme tien kestävyyttä, kertoo hankkeen projektipäällikkö Sami Honkanen Väylävirastosta.

Kevään työt keskittyvät urakka-alueille 1 ja 3. Urakka-alue 2 valmistui syksyllä.

Lisätietoja:
 

Sami Honkanen, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 029 534 3323, [email protected]
Kalle Willman, työmaapäällikkö, GRK Infra Oy, puh. 050 560 2996, [email protected]
Tero Koskinen, projekti-insinööri, GRK Infra Oy, puh. 040 159 1659, [email protected] 

Seuraa hanketta:


Seuraa hanketta verkossa: https://vayla.fi/vt23-varkaus-varpaisenmaki
Seuraa hanketta Facebookissa: https://www.facebook.com/Vt23VaVa

Vt 23 Varkaus–Varpaisenmäki -tiehankkeen tavoitteena on lisätä liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta raskaan liikenteen runsaasti käyttämällä tieosuudella sekä parantaa tien kestävyyttä. Hanke on käynnistynyt alkuvuodesta 2021 ja valmistuu kokonaisuudessaan loppuvuodesta 2022.

Liitteet


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta