Hyppää sisältöön

Vt 23 Varkaus–Varpaisenmäki: Hanke jää talvitauolle, nopeusrajoitukset nostetaan 80 kilometriin tunnissa

Julkaistu 16.12.2021 10.01

 

Varkaus–Varpaisenmäki-hanke jää talvitauolle 20.12.2021–4.4.2022 väliselle ajalle. Hankealueen nopeusrajoitukset nostetaan talvitauon ajaksi 80 kilometriin tunnissa. 

Työt jatkuvat huhtikuussa ensimmäisellä urakka-alueella Kurolan ja Unnukaniemen välillä valaistuksen saneerauksella sekä pyöräilyn ja jalankulun väylien päällystys- ja viimeistelytöillä. Kolmannella urakka-alueella Hoikanmäen ja Niemelän välillä puolestaan parannetaan tien geometriaa sekä rakennetaan uutta Heinävedentietä ja Varkaudentietä sekä uusia yksityisteitä. Koko alueella tehdään kesällä myös päällystys- ja viimeistelytöitä.

Tänä vuonna valmistui toinen urakka-alue Mustinsalon ja Kortemäen välillä viimeistelytöitä lukuunottamatta. Alueella parannettiin tien geometriaa ja rakennettiin uusia yksityisteitä. Myös ensimmäisellä ja kolmannella urakka-alueella on rakennettu yksityisteitä. Lisäksi ensimmäisellä alueella on rakennettu uutta päällystettä ja Kopolan alikulkusilta, joka otetaan käyttöön ensi kesänä. Kolmannella urakka-alueella on parannettu niin ikään nykyisen tien geometriaa ja rakennettu uusi Hoikanmäentie.

Vt 23 Varkaus–Varpaisenmäki -hankealue

Lisätietoja:

Jarmo Niskanen, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 029 534 3127, [email protected]
Sami Honkanen, projekti-insinööri, Väylävirasto, puh. 029 534 3323, [email protected]
Kalle Willman, työmaapäällikkö, GRK Infra Oy, puh. 050 560 2996, [email protected]
Tero Koskinen, projekti-insinööri, GRK Infra Oy, puh. 040 159 1659, [email protected] 

Seuraa hanketta:

Seuraa hanketta verkossa: https://vayla.fi/vt23-varkaus-varpaisenmaki 
Seuraa hanketta Facebookissa: https://www.facebook.com/Vt23VaVa

Vt 23 Varkaus–Varpaisenmäki -tiehankkeen tavoitteena on lisätä liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta raskaan liikenteen runsaasti käyttämällä tieosuudella sekä parantaa tien kestävyyttä. Hanke on käynnistynyt alkuvuodesta 2021 ja valmistuu kokonaisuudessaan loppuvuodesta 2022.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta