Hyppää sisältöön

Ratasuunnittelu Tampere–Oulu: Limingan ja Ylivieskan alueen ratasuunnitelmia esiteltiin yleisölle

Julkaistu 24.5.2023

Väylävirasto järjesti osana Ratasuunnittelu Tampere–Oulu-hanketta kaksi yleisötilaisuutta. 22.5.2023 esiteltiin Limingassa sijaitsevan Hirvinevan liikennepaikan ratasuunnitelmaa ja seuraavan päivänä Ylivieskan alueella sijaitsevan Kankaan liikennepaikan ratasuunnitelmaa.

Väyläviraston projektipäällikkö Eero Virtanen kertoi tilaisuuksien alussa Väyläviraston roolista sekä suunnittelun vaiheista yleisesti. Tämän jälkeen lauteille pääsi Kankaan ja Hirvinevan suunnittelusta vastaavan GRK:n projektipäällikkö Tarmo Keski-Loppi, joka esitteli ratasuunnitelmien tilannetta ja etenemistä. Yleisötilaisuuksissa ei noussut esille asioita, joihin suunnittelussa tulisi tässä vaiheessa kiinnittää erityistä huomiota.

Väylävirasto toivoo palautetta ja kommentteja Kankaan ja Hirvinevan ratasuunnitelmista. Palautetta suunnitelmista ja hankkeesta voi antaa hankkeen verkkosivun palautelomakkeen kautta, Valtion liikenneväylien suunnittelu -palvelussa tai ottamalla yhteyttä Väyläviraston projektipäällikköön. Suunnitelmista voi keskustella myös suunnittelijan projektipäällikön kanssa. Yhteystiedot löytyvät tekstin lopusta. 

Linkit palautesivuille:

Kankaan ja Hirvinevan ratasuunnitelmat valmistuvat loppuvuodesta 2023, jonka jälkeen ne tulevat nähtäville. Suunnitelmista voi jättää muistutuksia nähtävilläoloaikana. Hanke tiedottaa suunnitelmien valmistumisesta ja nähtävilläoloajoista myöhemmin.

Hirvinevan (Liminka) yleisötilaisuuksien materiaaleihin voi tutustua tämän linkin kautta. 
Kankaan (Ylivieska) yleisötilaisuuksien materiaaleihin voi tutustua tämän linkin kautta.

Lisätietoja:

Väylävirasto 
Projektipäällikkö
Eero Virtanen 
029 534 3017 
[email protected] 

GRK Finland Oy (suunnittelija)
Tarmo Keski-Loppi
Aluepäällikkö
Suunnittelu
040 862 1643
[email protected]
 

Seuraa hanketta: https://vayla.fi/ratasuunnittelu-tampere-oulu


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta