Takaisin

Päällystystyöt valtatiellä 1 välillä Muurla-Lohja jatkuvat kesän 2011

Päällystystyöt valtatiellä 1 välillä Muurla-Lohja jatkuvat kesän 2011

Julkaistu 1.7.2011

Päällystystyöt aloitetaan Helsingin suuntaan kulkevalla ajoradalla. Työt alkavat sunnuntaina 3.7 klo 22.00, arvioitu kesto on tiistain ja keskiviikon väliseen yöhön saakka.

Turun suuntaan päällystystyöt jatkuvat Helsingin suunnan valmistuttua ja kestävät arviolta perjantaihin 8.7 klo 12.00 saakka.

Liikenne ohjataan vastakkaiselle ajoradalle

Päällystystyöstä aiheutuu liikennerajoituksia noin 10 kilometrin matkalla mo-lemmissa ajosuunnissa. Viivästys ajomatkaan on keskimäärin alle 10 minuuttia, mikä on hyvä ottaa huomioon matkaa suunniteltaessa.

Päällystystyön aikana toinen ajorata on kokonaan suljettu ja liikenne ohjataan yhdelle ajoradalle. Tällöin molemmissa ajosuunnissa käytetään alennettuja nopeusrajoituksia liikenneturvallisuuden varmistamiseksi.

Päällystystyö on osa E18 Muurla-Lohja hankkeen rakentamisvaihetta ja se tehdään nyt suunnitellusti kaksi vuotta liikenteelleoton jälkeen. Päällystystyöstä vastaa Tieyhtiö Ykköstie Oy ja työn suorittaa Lemminkäinen Infra Oy.

Tarkista ajantasainen tilanne

Liikennevirasto tiedottaa tietöistä aktiivisesti sekä joukkoviestimien välityksellä että Liikenneviraston internetsivuilla www.liikennevirasto.fi ja YLE:n teksti-tv:n sivuilla 410-417.


 


reaktionapit