Hyppää sisältöön

Kutsu yleisötilaisuuteen : Vantala-Rantakulmantie tasoristeysturvallisuuden parantaminen, ratasuunnitelma, Pori

Väylävirasto on laatimassa Vantala – Rantakulmantie tasoristeysturvallisuuden parantaminen, ratasuunnitelmaa. Samanaikaisesti ratasuunnitelman laatimisen kanssa Porin kaupunki laatii katusuunnitelmaa korvaavista Raumanjuovantien katujärjestelyistä.

Ratasuunnitelma koskee Porin kaupungin alueella Pori–Mäntyluoto-rataosalla sijaitsevia tasoristeyksiä Vantala ja Rantakulmantie. Ratasuunnitelman tavoitteena on tasoristeysturvallisuuden parantaminen. Vantalan ja Rantakulmantien tasoristeykset esitetään poistettavaksi ja korvattavaksi katujärjestelyillä ja olemassa olevilla tieyhteyksillä.

Yleisötilaisuus järjestetään:

Aika 25.8.2020 klo 17.30 - 19.00

Paikka Kaupungintalo 3. krs/ valtuustosali, Hallituskatu 12, 28100 Pori.

Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Lisätietoja hankkeesta voit lukea hankkeen verkkosivuilla https://vayla.fi/tasoristeysohjelma/-vantala-rantakulmantie-pori. Tilaisuudessa esitellään myös Rantakulmantien tasoristeyksen korvaavan uuden katuyhteyden katusuunnitelmaluonnoksia.

Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Väylävirasto käsittelee suunnitelmaan laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa

www.vayla.fi/tietosuoja.

Lisätietoja antaa Väyläviraston projektipäällikkö Terhi Haapaniemi, puhelin 029 534 3809, [email protected]

Tervetuloa!

Väylävirasto

Julkaistu 10.08.2020