Hyppää sisältöön

Kutsu vuorovaikutukseen: Salo-Turku kaksoisraide välillä Hajala-Nunna, yleissuunnitelma

Väylävirasto laatii yleissuunnitelmaa Salo-Turku kaksoisraide välillä Hajala-Nunna. Yleissuunnitelman aloituskuulutus on julkaistu 14.12.2020 Väyläviraston verkkosivuilla.

Suunnittelun tavoitteena on tarkentaa aiemmassa ratateknisessä suunnitelmassa esitettyjä vaihtoehtoratkaisuja kaksoisraideosuuksien ja oikaisujen osalta. Suunnittelu sisältää myös tarvittavien siltojen, muiden taitorakenteiden ja tarvittavien tie- ja katuyhteyksien suunnittelua. 
Suunnittelualue sijaitsee rataosalla Salo-Turku osuudella Hajala-Nunna. Suunnittelualue alkaa noin Hajalan taajaman kohdalta ja päättyy Piikkiön taajaman kohdalle. 

Suunnitelman vuorovaikutus järjestetään verkossa. Suunnitelmia esitellään asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille ti 12.10.2021 klo 18.00 alkaen Teams-tilaisuudessa. Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä.
Osallistuminen tilaisuuteen tapahtuu hankkeen verkkosivuilta löytyvän linkin välityksellä.  Myös suunnitelmaluonnokset ovat esillä hankkeen verkkosivuilla:
https://vayla.fi/hajala-nunna-yleissuunnitelma

Suunnitelmaluonnoksista on mahdollista antaa mielipiteitä vuorovaikutustilaisuudessa sekä hankkeen verkkosivuilta löytyvien yhteystietojen kautta. 

Väylävirasto käsittelee suunnitelman laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa 
www.vayla.fi/tietosuoja.

Lisätietoja antaa Väyläviraston projektipäällikkö Heidi Mäenpää, puhelin 

Julkaistu 04.10.2021