Hyppää sisältöön

Kutsu vuorovaikutukseen ratasuunnitelma : Pesiökylän raakapuun kuormauspaikka, ratasuunnitelma, Suomussalmi

Väylävirasto laatii ratasuunnitelmaa Pesiökylän raakapuun kuormauspaikasta.

Hankkeessa laaditaan ratasuunnitelma Pesiökylän uudesta raakapuun kuormauspaikasta. Suunnittelualue alkaa Pesiökylän liikennepaikan eteläpuolelta jatkuen noin 1 km Ämmänsaaren ja noin 1,5 km Taivalkosken suuntaan. Suunnittelussa tarkastellaan alueen tiejärjestelyjä sekä tasoristeyksiin, Hiidenjoen ratasiltaan ja Pesiölahden ylikulkusiltaan tarvittavia muutoksia ja korjaustarpeita.

Suunnitelmasta järjestetään etäyhteydellä vuorovaikutustilaisuus, jossa suunnitelmia esitellään. Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Vuorovaikutustilaisuus järjestetään:

torstaina 11.2.2021 klo 17.30-19.00 Teams-etäyhteydellä.

Osallistuminen tilaisuuteen tapahtuu hankkeen verkkosivuilla olevan linkin kautta. Tilaisuus tallennetaan.

Lisätietoja hankkeesta ja osallistumislinkki vuorovaikutustilaisuuteen löytyy hankkeen verkkosivuilla
https://vayla.fi/pesiokyla-raakapuun-kuormauspaikka

Suunnitelmaluonnokset ovat esillä 4.2.2021 alkaen hankkeen verkkosivuilla ja niistä voi antaa mielipiteitä verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta 18.2.2021 saakka.

Suunnitelmaluonnoksista voi kysyä lisätietoja tai antaa palautetta soittamalla suunnittelijalle Jouni Mikkonen puh. 040-8664991 tai projektipäällikölle Jarno Viljakainen, puh. 029 534 3812.

Väylävirasto käsittelee suunnitelmaan laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa

www.vayla.fi/tietosuoja

Lisätietoja suunnitelmasta antaa Väyläviraston projektipäällikkö Jarno Viljakainen, puhelin 029 534 3812 ja [email protected].

Väylävirasto

Julkaistu 03.02.2021