Hyppää sisältöön

Kutsu vuorovaikutukseen: Laurila - Tornio-itäinen, ratasuunnitelma, Keminmaa, Tornio

Väylävirasto laatii ratasuunnitelmaa Laurila - Tornio-itäinen, ratasuunnitelma, Keminmaa, Tornio. Ratasuunnitelman ensimmäinen vuorovaikutustilaisuus on pidetty 24.3.2021. Nyt pidettävässä toisessa yleisötilaisuudessa esitellään mm. muuttuneita suunnitelmaratkaisuja Tornion kaupungin alueella Yli-Kaakamo-Luukkaanperän ja Yli-Raumon tasoristeysjärjestelyihin liittyen.

Ratasuunnitelman suunnittelualue sijoittuu Laurila-Tornio-itäinen rataosuudelle. Rataosuus sijaitsee Keminmaan ja Tornion kuntien alueella.

Lisätietoa hankkeesta ja Teams-linkki verkkotilaisuuteen on saatavilla Väyläviraston internetsivuilta osoitteesta https://vayla.fi/laurila-tornio-itainen-ratasuunnitelma-keminmaa

Yleisötilaisuus järjestetään:

Aika: 15.12.2021 klo 17.00

Paikka: Valtuustosali, Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio sekä Teams-tapahtuma

Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä.

Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille. Vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi tilaisuuteen osallistujilta vaaditaan esitettäväksi koronapassi, jos tilaisuuden henkilömäärä ylittää Tornion kaupungin voimassa olevan kokoontumisrajoituksen enimmäishenkilömäärän (yli 50 henkeä).

Suunnitelman vuorovaikutus järjestetään lisäksi verkossa Teams-tapahtumassa. Osallistuminen tilaisuuteen tapahtuu em. verkko-osoitteeseen tallennetun linkin välityksellä. Osallistuminen ei vaadi Teams-sovellusta eikä tapahtumaan tarvitse kirjautua.

Väylävirasto käsittelee suunnitelmaan laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa www.vayla.fi/tietosuoja.

Lisätietoja suunnitelmasta antaa Väyläviraston projektipäällikkö Jarno Viljakainen, puhelin 029 534 3812 ja [email protected]

Väylävirasto

 

 

 

 

 

Julkaistu 30.11.2021