Hyppää sisältöön

KUTSU MEDIALLE: Mt 180 Kirjalansalmen ja Hessundinsalmen siltojen uusiminen -hankkeen mediatilaisuus ja työmaakäynti 29.5.2024

Julkaistu 16.5.2024 9.24

Tervetuloa Mt 180 Kirjalansalmen ja Hessundinsalmen siltojen uusiminen -hankkeen mediatilaisuuteen allianssin projektitoimistoon keskiviikkona 29. toukokuuta. Esitykset alkavat kello 13, kiertokäynti työmaille lähtee kello 13.45.

OHJELMA:

13.00 Projektipäällikkö Janne Wikström Väylävirastosta käy läpi hankkeen tämänhetkistä tilaa.

13.25 Allianssin projektipäällikkö Timo Hirvasmaa Kreate Oy:stä kertoo tulevan rakennuskauden tärkeimmistä vaiheista.

13.45 Siirtyminen yhteiskuljetuksella siltakohteisiin

Tilaisuus päättyy viimeistään klo 16.00.

Ilmoittautumiset ja haastattelutoiveet 23.5. mennessä hankkeen tiedottajalle: [email protected]. Työmaakäynnille osallistuvia median jäseniä pyydetään varautumaan sopivin varustein (turvakengät tai muut tukevat jalkineet, suojaavat vaatteet).

Hankkeen projektitoimisto sijaitsee osoitteessa Rantatie 1, 21600 Parainen (rakennuksen kaupungin puoleinen pää).

Tervetuloa!

Mt 180 Kirjalansalmen ja Hessundinsalmen siltojen uusiminen -hankkeen tavoitteena on turvata ainoan maantieyhteyden säilyminen entistä parempana Paraisille ja Turunmaan saaristoon. Lisäksi mahdollistetaan alueen valtakunnallisesti merkittävän teollisuuden HCT-kuljetukset. Hanke myös tukee Paraisten elinkeinoelämän ja maankäytön kehittämistä sekä lisää liikenteen turvallisuutta ja asumisviihtyisyyttä. Hankekokonaisuuden kustannusarvio on 128 miljoonaa euroa.