Hyppää sisältöön

Kempeleen liikennepaikan rakentamistyöt ovat käynnistyneet

Julkaistu 07.06.2015

Kempeleen ratapiha ja asema-alue tullaan rakentamaan henkilöliikenteen käyttöön tämän vuoden aikana. Asema-alue kunnostetaan täysin rakentamalla mm. 450 m pitkä junaan nousua helpottava korkea reunalaituri sekä uusimalla laiturin valaistus, kuulutusjärjestelmä ja opasteet. Asema-alueelle asennetaan neljä odotuskatosta ja pyöräkatokset. Lisäksi aseman itä- ja länsipuolelle rakennetaan pysäköintipaikkoja noin 100 autolle. Laiturialueella kulku tulee olemaan esteetön.

Rakennustöiden yhteydessä parannetaan lisäksi tieyhteyksiä sekä kunnostetaan Zatelliitin alikulkusilta ja Kempeleen ylikulkusilta.

Rakennustöitä koskeva yleisötilaisuus järjestetään urakoitsijan toimesta Kempeleen kunnantalolla 11.6.2015 klo. 18:00 alkaen.

 

Lisätietoja:

projektipäällikkö Tommi Rosenvall, Liikennevirasto, p. 0295 34 3830, tommi.rosenvall(a)liikennevirasto.fi

 Seinäjoki–Oulu-radan parantaminen lyhentää matka-aikoja, mahdollistaa junaliikenteen lisäämisen ja vähentää sen häiriöherkkyyttä. www.liikennevirasto.fi/skol, www.facebook.com/seinajokioulu

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta