Hyppää sisältöön

Kehä III parantaminen: Vantaankoski–Pakkala-välin työt valmistuvat syksyn aikana

Julkaistu 13.10.2021

Kehä III:n parantaminen etenee aikataulussa sekä Askiston kohdalla että Vantaankoski–Pakkala-välillä. Töistä on valmiina Askistossa 35 prosenttia; Vantaankoskien ja Pakkalan välille toteutettavat kolmannet kaistat ovat jo lähes valmiit.

Uusien kaistojen viimeistelytöiden lisäksi on Vantaankosken ja Pakkalan välillä käynnissä muun muassa Voutilanpuiston alikulkukäytävän siltakannen korjaustyö, joka valmistuu viikolla 41 päällystystyön jälkeen. Kaistojen ottamisesta liikenteelle viestitään ajankohdan varmistuttua.

Askistossa jatketaan siltakorjauksia ja tien pohjan kunnostamista

Askiston kohdalla työskennellään loppuvuoden ajan samanaikaisesti usean sillan parissa. Lokakuussa tehdään kolmen sillan kannen vesieristyksiä. Hämeenkylän läntisellä risteyssillalla (Vihdintien silta) aloitetaan rakentamaan siltakannen telinettä. Lisäksi käynnissä on sillan tukien rakentaminen. Askiston risteyssillan paalutustyöt ovat valmistuneet ja käynnissä on siltakannen telineen sekä sillan tukien rakentaminen.
 

 

Siltatöiden lisäksi Askistossa tehdään pohjanvahvistustöitä ja rakennetaan uusia paalulaattoja. Kehä 3:n varressa on käynnissä tukimuurin rakentaminen. Uudenkyläntien uusi linjaus on päällystetty ja pääosin jo käytössä. Tien pintarakenteet rakennetaan loppuun vuoden 2022 puolella.

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/keha3-parantaminen
www.facebook.com/KehaIIIparantaminen3vaihe
 


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta