Hyppää sisältöön

Ilmoitus: Valtatien 9 parantaminen Säyrylän kohdalla, Jämsä

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) laatii tiesuunnitelmaa Valtatien 9 parantaminen Säyrylän kohdalla, Jämsä.

Hankkeessa parannetaan valtatien 9 liikenneturvallisuutta sekä liikenteensujuvuutta suunnittelemalla nykyisen nelihaaraisen tasoliittymän kohdalle rombinen eritasoliittymä. Hankkeessa parannetaan myös joukkoliikenneinfraa sekä jalankulun ja pyöräilyn olosuhteita.

Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa hankkeeseen liittyvää yleisö-/tiedotustilaisuutta ei järjestetä. Sen sijaan alueen asukkaat, maanomistajat ja muut asiasta kiinnostuneet voivat tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja niiden esittelymateriaaleihin hankkeen verkkosivuilla. Suunnitelmiin liittyvät mielipiteet, kommentit ja kysymykset pyydetään lähettämään 13.5.2020 mennessä osoitteeseen [email protected] Halutessaan asiasta voi myös soittaa alla mainituille henkilöille (soittoaika torstaina 7.5.2020 klo 16–17).

Yhteystiedot:

Sitowise Oy (suunnitelmaa laativa konsultti):

Martti Kokoi, puh. 044 368 0683

Johanna Plihtari-Siltanen, puh. 040 199 3521

Keski-Suomen ELY-keskus:

Janne Jaatinen, puh. 0295 024 683

Keski-Suomen ELY-keskus käsittelee suunnitelman laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa www.ely-keskus.fi/tietosuoja.

Ilmoitus on julkaistu tietoverkossa Keski-Suomen ELY-keskuksen verkkosivuilla 27.4.2020.

KESKI-SUOMEN ELINKEINO-, LIIKENNE- JA YMPÄRISTÖKESKUS

Julkaistu 27.04.2020