Takaisin

Ilmoitus tiesuunnitelmaluonnosten esittelystä: Maantie 249 parantaminen välillä Kaukolantien liittymä–Pehtoorinpolun liittymä, Sastamala, Tie- ja rakennussuunnitelma

Ilmoitus tiesuunnitelmaluonnosten esittelystä: Maantie 249 parantaminen välillä Kaukolantien liittymä–Pehtoorinpolun liittymä, Sastamala, Tie- ja rakennussuunnitelma

Julkaistu 5.6.2020

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ja Sastamalan kaupunki laativat Sastamalaan tiesuunnitelmaa maantien 249 parantamisesta välillä Kaukolantien liittymä–Pehtoorinpolun liittymä.

Sastamalantietä (Maantietä 249) parannetaan suunnittelemalla jalankulku- ja polkupyörätie maantien eteläpuolelle välille Kaukolantien liittymä–Pehtoorinpolun liittymä. Suunniteltava väylä liittyy molemmista suunnista nykyiseen jalankulku- ja polkupyörätiehen. Hankkeen tavoitteena on parantaa jalankulku- ja polkupyöräilyliikenteen turvallisuutta ja olosuhteita. Suunnitelmat valmistuvat vuoden 2020 aikana.

Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa hankkeeseen liittyvää yleisö- ja tiedotustilaisuutta ei järjestetä. Sen sijaan alueen asukkaat, maanomistajat ja muut asiasta kiinnostuneet voivat tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja niiden esittelymateriaaleihin hankkeen verkkosivuilla https://vayla.fi/pirkanmaalla-suunnitteilla/mt-249-sastamala.

Suunnitelmiin liittyvät mielipiteet, kommentit ja kysymykset pyydetään lähettämään 30.6.2020 mennessä osoitteeseen markku.j.uusitalo@ramboll.fi. Suunnitelmasta kiinnostuneet voivat myös halutessaan soittaa alla mainituille yhteyshenkilöille (soittoaika tiistaina 16.6.2020 klo 16–17).

Yhteystiedot:
Ramboll Finland Oy (suunnitelmaa laativa konsultti):
• Markku Uusitalo, puh. 040 511 2291, markku.j.uusitalo@ramboll.fi
• Sanna Leppämäki, puh. 044 036 5293, sanna.leppamaki@ramboll.fi

Pirkanmaan ELY-keskus:
• Jukka Hakala, puh. 0295 036 224, jukka.hakala@ely-keskus.fi

Sastamalan kaupunki:
• Pasi Lähteenmäki, puh. 050 351 2216, pasi.lahteenmaki@sastamala.fi

ELY-keskus käsittelee suunnitelman laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa https://www.ely-keskus.fi/web/ely/tietosuoja-ja-henkilotietojen-kasittely.

Ilmoitus on julkaistu tietoverkossa ELY-keskuksen verkkosivuilla 5.6.2020.


Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus


reaktionapit
Sivu päivitetty 13.05.2020