Takaisin

ELY: Särkisalon pengertien vanhan sillan purkutyöt sulkevat vesiliikenteen kulkuyhteyden marraskuun alkuun asti

ELY: Särkisalon pengertien vanhan sillan purkutyöt sulkevat vesiliikenteen kulkuyhteyden marraskuun alkuun asti

Julkaistu 5.9.2011

Varsinais-Suomen ELY:n maaliskuussa aloittama uuden Särkisalon sillan rakentaminen Särkisalossa maantiellä 1823 etenee aikataulussaan. Seuraavaksi alkavat uuden sillan uoman kaivutyöt ja vanhan sillan purkutyöt. Purkutöiden vuoksi tieliikenteelle rakennetaan vanhan sillan viereen kiertotie, joka sulkee myös vesiliikenteen kulkuyhteyden. Vesiliikenteen kulkuyhteys on suljettuna 7.9.2011 alkaen marraskuun alkuun asti. Pahoittelemme korjaustöiden aiheuttamia haittoja tiellä ja vesillä liikkujille.

Rakennustyö on edennyt vaiheeseen, jossa uusi Särkisalon silta on kokonaisuudessaan betonoitu. Viikolla 36 tehdään vielä viimeisiä sillan kannen pintarakenne- ja päällystystöitä. Seuraavina suurempina työvaiheina ovat alkamassa uuden sillan uoman kaivutyöt 5.9.2011 ja vanhan Särkisalon sillan purkutyöt 19.9.2011.

Vanhan Särkisalon sillan purkutyön ajaksi rakennetaan 4 metriä leveä kiertotie sillan ohi, eli liikenteen käytössä on edelleen ainoastaan yksi ajokaista. Liikenteenohjaus hoidetaan liikennevaloilla. Kiertotie katkaisee myös vesiliikenteen kulkuyhteyden pengertien kohdalla 7.9.2011. Vesiliikenteen kulkuyhteys on katkaistuna marraskuun alkuun asti, jolloin vesilläliikkujille avataan kulkuyhteys uuden sillan ali.

Autoilijoilta pyydetään edelleen malttia ja varovaisuutta kohteella liikuttaessa, koska ajoittaisilta ruuhkilta siltapaikalla ei valitettavasti pystytä täysin välttymään. 


reaktionapit