Hyppää sisältöön

Vt 8 parantaminen Eurajoen keskustan kohdalla -hankkeen työvaiheet marraskuussa 2022

Julkaistu 1.12.2022

Kooste hankkeen työvaiheista marraskuussa 2022

7.11.2022

Tänään juhlistimme uutta kasitietä avajaisseminaarissa Vuojoen kartanossa Eurajoella. 


Ennen nauhanleikkuuta valtiosihteeri Pilvi Torsti loi puheessaan katseen tuleviin hankkeisiin: 
"On hienoa, että tämä Eurajoen ohitustien kehittämishanke on saatu nyt valmiiksi. Tilannekuva tunnistaa myös 8-tien jatkokehittämistarpeet. Kuten hyvin tiedätte, vt 8 Laitilan kohdan tiesuunnitelma on valmis, ja vt 8 Rauma–Eurajoki-välin ympäristövaikutusten arviointimenettely sekä yleissuunnitelman laatiminen ovat käynnissä. Tavoitteena on, että yleissuunnitelma valmistuu vuoden 2023 lopussa".


Väyläviraston pääjohtaja Kari Wihlman kiitteli puheessaan hankkeen tehokkuutta: 


”Kuten monet muutkin Väyläviraston hankkeet, tämäkin hanke sujui hyvin: se valmistuu viimeistenkin töiden osalta aikataulussa, budjetti alittaen ja sen tuomat turvallisuus- ja sujuvuushyödyt saadaan käyttöön jo tulevana talvena”.

8.11.2022

Eilisessä avajaisseminaarissa muistettiin työmaainsinööri Heidi Sydänmaata hyvästä ja aktiivisesta viestinnästä. Hänen ansiostaan tieto on kulkenut suoraan työmaalta tienkäyttäjille. Kiitos Heidi! Kunniakirjan ojensi projektipäällikkö Kari Partiainen.

17.11.2022

Työt jatkuvat Eurajoella!


Uuden tielinjan kaksikaistaisen osuuden toinenkin kaista on nyt otettu käyttöön ja liitoskohtien viimeistelytyöt saatu tehtyä! Nyt ensimmäisenä talvena pidämme nopeuden ohituskaista-osuudellakin 80 km tunnissa, sillä tarkkailemme ensimmäisten käyttökuukausien aikana mm. rakenteen toimivuutta ja poisjohdettavien vesien liikkumista yms.


Ensi viikolla jatkuvat katuverkon rakennustyöt sekä valaistustyöt ja uuden kiertoliittymän kivityöt. Maisemointeja ja vihertöitä tehdään myös vielä kuluvan syksyn aikana.

25.11.2022

Vt 8 parantaminen Eurajoen keskustan kohdalla -hanke on saatu pakettiin. Mitä kaikkea hankkeen aikana saatiin aikaan? Katso koostevideolta, miltä hankealueella näytti vielä keväällä ja mitä urakan lopputuloksena syntyi!

 


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta