Hyppää sisältöön

Vt 8 parantaminen Eurajoen keskustan kohdalla -hankkeen työvaiheet lokakuussa 2022

Julkaistu 1.11.2022

Kooste hankkeen työvaiheista lokakuussa 2022

4.10.2022

Tässä ilmakuvassa komeilee pohjoinen eritasoliittymä ja Krisankallion risteyssilta. Kuva on otettu Porin suunnasta Raumalle päin. 


Tällä viikolla teemme vielä viimeisiä päällystystöitä, reunamurskeiden levitystä, kaidetöitä ja ajoratamaalauksia. Työt keskittyvät suurimmaksi osin uudelle kasitien linjalle.

7.10.2022

Pääsemme siirtämään liikenteen uudelle linjaukselle maanantaina aamupäivällä. 


Työmaamme ei kuitenkaan ihan täysin vielä hiljene. Jatkamme Rauman puoleisessa päässä uuden ja vanhan tielinjan liitoskohdassa vielä hieman viimestelytöitä, joten sen aikaa käytössä on vielä alennettu nopeusrajoitus 60 km/h.


Jatkamme töitä myös vanhalla kasitielinjalla sekä yksityisteiden ja katujen parissa vielä liikenteen siirryttyä uudelle linjalle. Aloitamme myös kiertoliittymän rakennushommat Eurajoen risteyksessä heti ensi viikon loppupuolella.

10.10.2022

Hei kaikki kasitiellä liikkuvat! Nyt on tarjolla uutuutta hohtava väylä. Valtatie kasin uusi tielinja Eurajoen keskustan kohdalla on avattu! Huomio autoilijat: nopeusrajoitus Rauman päässä on vielä toistaiseksi 60 km/h, kunnes saamme keskeneräiset viimeistelytyöt valmiiksi. 
Tervetuloa koeajamaan! Nähdään kasitiellä. 

26.10.2022

Liikenne soljuu nyt sujuvasti uudella kasitien linjalla ja pääsimmekin aloittamaan vanhalla kasitiellä kiertoliittymän rakennustyöt. Oheinen kuva on napattu työmaalta. 
Rakennamme uuden kiertoliittymän vanhan kasitien, Kirkkotien ja Auvintien risteykseen. Toivommekin työmaalla nyt autoilijoita kiinnittämään erityistä huomiota muuttuneisiin liikennejärjestelyihin!

Lisäksi teemme työmaalla vielä näitä:

  • viimeisiä päällystystöitä ja ajoratamerkintöjä
  • valaistustöitä
  • vihertöitä ja istutuksia
     

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta