Hyppää sisältöön

Vt 8 parantaminen Eurajoen keskustan kohdalla -hankkeen työvaiheet elokuussa 2022

Julkaistu 1.9.2022

Kooste hankkeen työvaiheista elokuussa 2022

5.8.2022

Työmaalla jatkamme aherrusta sekä väylätöiden että kaikkien kuuden sillan kimpussa. Työ tuottaa tulosta, sillä uusi tielinja päästään ottamaan käyttöön parin kuukauden päästä. 

Väylätöissä teemme enimmäkseen uuden kasitielinjan rakennekerroksia ja luiskatöitä sekä tietenkin päällystystöitä, joita teemme nyt viikoittain. Olemme tehneet uuden päällysteen pohja- ja keskikerroksia jo sekä Rauman päässä että Auvin risteyssillan ja Krisankallion risteyssillan välillä. Päällimmäinen päällystekerros vedetään yhtenäisenä laattana uuden tielinjan päästä päähän. 

Krisankallion risteyssillan kansi kuivuu vielä hetken, minkä jälkeen se saa kermieristyksen päälleen. Sitten valamme suojabetonilaatan ja teemme asfalttipäällysteen. Muilla silloilla jatkamme varustelu- ja viimeistelytöitä. Myös nykyisellä kasitielinjalla olevan sillan korjaustyöt jatkuvat.

11.8.2022

Koululaiset ovat palanneet kesälomilta kouluun ja liikenteessä näkyy paljon niin isompia kuin pienempiäkin reppuselkiä. Muistutamme kaikkia tienkäyttäjiä huomioimaan liikenteessä kulkevat koululaiset, jotta koulumatkat olisivat turvallisia kaikille. Eurajoen työmaa toivottaa koululaisille menestystä uuteen kouluvuoteen!

19.8.2022

Ensi viikolla uudella kasitien linjalla tapahtuu paljon:

  • Jakavan ja kantavan kerroksen teko 
  • Luiskatöitä
  • Melukaiteiden ja meluseinän rakentamista 
  • Päällystystyöt
  • Liikennemerkkiasennuksia 

Eurajoen pohjoisella eritasoliittymällä Krisankallion risteyssillalla tehdään pintarakennetöitä. Myös muilla silloilla tehdään viimeistelytöitä.

26.8.2022

Elokuun viimeiset työpäivät alkavat olla käsillä ja työmaa etenee vauhdilla. Olemme saavuttaneet erään merkittävän etapin, nimittäin olemme nyt saaneet tehtyä kaikki työmaan betonivalut! Viimeisenä vuorossa olivat Krisankallion risteyssillan suojabetonivalu ja viimeinen meluesteiden anturavalu.

Päällystystyöt jatkuvat kiivaina seuraavien viikkojen aikana ja olemme alkaneet asentaa meluesteiden läpinäkyviä yläosia.

Ensi viikolla aloitamme uuden tielinjan valaistustyöt sekä jatkamme kerrosrakenne- ja luiskatöitä, Krisankallion risteyssillan kannen pintarakennetöitä ja muiden siltojen varustelu- ja viimeistelytöitä.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta